مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
منم با مادرشوهرم دل چرکینم.... چیز جدیدی نیست البته
اما شوهرم از باباش خیلی ناجور ناراحته قسم هم خورده پا نزاره خونشون ... اما راضیش کزدم فردا بیاد مادرشو ببینه و کادوش رو بدیم ... حالا شماهم... هیچ وقت پدر مادر رو نمیشه انداخت دور. یه روز خدای نکرده نباشن متوجه میشی اشتباه کردی و حالا راه جبران نداری
من خودم مامانم بارها دلمو یجوری سوزونده که واقعا نمیتونم فراموش کنم ولی فکر که میکنم میبینم من اگه جاش بودم آنقدر از خودم نمیزدم شما حق دارین ناراحت باشید ولی بعدا خودتون عذاب وجدان میگیرید
من قبول دارم که همهی مادرهای ژنتیکی شایستگی مادر بودن و تقدیر و تحسین رو ندارن چون همهجور آدمی توی این دنیا وجود داره ولی خب مادر فقط یه دونه اس، هیچ آدمی شانس دوبارهی داشتن یه مادر دیگه رو نداره پس راجع به مادرا و اشتباهاتشون تا جای خیلی زیادی جای گذشت وجود داره
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
منم با مادرشوهرم دل چرکینم.... چیز جدیدی نیست البته اما شوهرم از باباش خیلی ناجور ناراحته قسم هم خور ...
واقعا وقتی میگذره تموم میشه میگیم کاش آنقدر حساس نبودیم و میدونستیم که همه آدما جایزالخطا هستن ،قدر لحظاتی که باید با عزیزانمون رو میدونستیم سر دلخوری های کوچک و بزرگ از بین بردیم و لحظات خودمون هم اونا رو خراب کردیم
ببین گلم مادرت هر کاری کرده باشه هر کار فجیحی باز مادر شماست و برات مادری کرده و واست چیزی کم نزاشته هر کسی تو زندگی اشتباهاتی مرتکب میشه که جبران ناپذیره ولی مگه میشه اون یه نفر دیگه نباشه از هستی ساقطش کنی
شما اشتباهی میکردی مادرت نمیبخشید شمارو ؟
اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید