2777
2789
عنوان

روز مادر رو به مادرم تبریک نمیگم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 40 پست

عزیزم شما حق داری.منم بودم همین اندازه دلم ازش میگرفت.این حستون از عشق زیادی که به مامانت داری.اگه این همه دوسش نداشتی،اینقد ازش متنفر نمیشدی.هیچ کسی حق نداره چشم رو همه چیز بذاره.

امیدوارم دلت اروم شه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا وقتی میگذره تموم میشه میگیم کاش آنقدر حساس نبودیم و میدونستیم که همه آدما جایزالخطا هستن ،قدر ...

واقعا گل گفتی. مثلأ من خودم واقعا تعریف نباشه هرکاری از دستم براومده براشون انجام دادم ، مادرشوهرم عمل کرد یه ماه من از کار و زندگی و درس و باشگاهم شدم هرروز میرفتم خونه زندگیش رو جمع کردن و ناهار شام گذاشتن بعضی روزا که خواهرش میومد نرفتم فقط... با این وجود یبار ازم تشکر نکرد و کلی هم داستان پیش آورد که باعث شد شوهرم و پدرش از هم دل چرکین بشن. باز با این وجود که قرار گذاشته بودم دیگه خوبی نکنم دلم طاقت نیاورد و الان پیام تبریک روز مادر فرستادم چون میدونستم چشم انتظاره! تهش هم با خودم میگم من محض رضای خدا کار درست رو انجام میدم خدا خودش عوضش رو بده بهم 

پشیمونی؟

نه متاسفانه هر چند که پیش خواهرم گفته بود که دلش شکسته ازم ولی من خیلی بیش از حد بهش فرصت دادم خیلی توقعش زیاده من همنطور که خدا گفته بهش احترام میزارم ولی سر یه سری مسائل ترجیح دادم  همه چیزم باهاش دو دوتا چهار تا باشه مخصوصا سر مسائل کادویی و هدیه 

عزیزم شما حق داری.منم بودم همین اندازه دلم ازش میگرفت.این حستون از عشق زیادی که به مامانت داری.اگه ا ...

مگه میدونی که بینشون چی گذشته که میگی حق داری! یا میگی منم اگه جای شما بودم دلم ازش  میگرفت‌

من قبول دارم که همه‌ی مادرهای ژنتیکی شایستگی مادر بودن و تقدیر و تحسین رو ندارن چون همه‌جور آدمی تو ...

جالب گفتی.

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
واقعا گل گفتی. مثلأ من خودم واقعا تعریف نباشه هرکاری از دستم براومده براشون انجام دادم ، مادرشوهرم ع ...

خیلی خوب کاری کردی که خودتو با کینه آزار ندادی بخشیدن اول به نفع ماست 

من آدمای خیلی خوبی هم دیدم مثل شما که همه کاری برای بقیه می‌کنن ولی بعد یه مدت دیگه اون آدم فکر می‌کنه وظیفه طرف چون آنقدر زیاد بهش خوبی شده که دیگه فرقش رو تشخیص نمیدن من یه  کسی رو میشناختم می‌گفت به دخترم میگم خونتو همیشه تمیز نگه ندار بعضی وقتا بذار کثیف باشه بفهمن یه نفر داره زحمت می‌کشه اینجا براشون عادت شده

خیلی خوب کاری کردی که خودتو با کینه آزار ندادی بخشیدن اول به نفع ماست من آدمای خیلی خوبی هم دیدم مثل ...

حواسم هست حد و حدود رو رعایت کنم ، صرفا جاهایی که احساس نیاز کنم کاری رو انجام میدم. وگرنه همیشگی نیست 

هرچند بازم با این وجود  از اول همه چیز وظیفه بود برام انگار