2777
2789

دیگه چاره ای نیست چندین سال تلاشم همش بی فایده بود جز خستگی و ناامیدی برامون چیزی نموند 

دکتر و داروهای شیمیایی،طب سنتی، طب گیاهی هیچ کدوم تاثیری نداشتن جز اسپرم اهدایی چاره ای ندارم لطفا اگه کسی انجام داده منو راهنمایی کنه ممنون

ای که دستت میرسد کاری بکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءاللا ب وقتش یچه میاد خودمک اقدام دومم دوسال شد وباردار نشدم ولی بچه داشتنش درد نداشتنش دردتر یک سره ده روز مریض الانم زیر سرم  خسته ام خیلی زیاد عزیزم میشه برام دعا کنی زودی پسرم خوب بشه ،منم براتون از ته دل دعا میکنم بدون هیچ دردسری باردار بشید

ان شاءاللا ب وقتش یچه میاد خودمک اقدام دومم دوسال شد وباردار نشدم ولی بچه داشتنش درد نداشتنش دردتر ی ...

انشالله به حق امام زمان زودی بچتون خوب میشه 

اسی عمل نکردخ همسرت من شنیدم از طریق عمل اسپرم پیدا میکنن ،اگه نشد هم بنظرم باارامش همسرت راضی کن ،ب ...

اره دوبار عمل شد چیزی پیدا نکردن ده تا دکتر رفتم همش سر تکون دادن گفتن امکان نداره بچه دار بشید 

اما خب قبول نکردم طب گیاهی سنتی رفتم پول خرج کردم بی حد واندازه 

اما اخرش بازم ناامیدتر شدم