2777
2789
عنوان

تاپیکای دروغ

132 بازدید | 22 پست

واای 

من از صبح از دست سه تا تاپیک حرص خوردم

بعد تهش دروغ دراومد😐

چتونه یکی از همه بدتر بود تاپیک اوردن دختر عمه شوهر ک معلوله بود

زنه میگفت من وسواسی دارم میترسم مبلو فرشم کثیف بشه

تهش دراومد دروغ بوده

واای انقدر ناراااحت شدم برا دختره 

من ک نمیگذرم از حقم از وقتو احساساتی ک برا تاپیکای فیک شما هدر میره 

خجالت بکشید 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

اونی که نامزدش دنا خریده بود باحال بود

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت قرار نیس فازشونو بفهمم

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
کجاش دوروغ بگو؟؟؟منم بودم داخلش

از تاپیکای قبلش ک اعتراف کرده بود ک مجرده و عذرخواهی کردع بود ک دروغ گفته

وای این دختر عمه دروغ بود؟از کجا فهمیدین

ارعههه

تاپیک زده بود قبلا ک مجردم حلال کنید ک دروغ گفتم

ولی خب ادمی ک دروغ بگه عادت میکنه هیی میگه

از رو نرفته برگشته بازم دروغ 

اونی که نامزدش دنا خریده بود باحال بود

اونم دروغ بود؟

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
هیچوقت قرار نیس فازشونو بفهمم

مریضن 

بخدا من بقدری سر اون دختر عمه ناراحت شدم بغض کردم

پشت این کاربریاا انسان نشسته ربات نیستیم ک بی احساس باشیم

مریضن بخدا من بقدری سر اون دختر عمه ناراحت شدم بغض کردمپشت این کاربریاا انسان نشسته ربات نیستیم ک بی ...

منم خیلی ناراحت شدم اصلا گند زد توشبم

خاک بر اون سرشچقدر من نشستم خوندم اونوخاک بر سر مریض روانیشون

منممم انقدرر غصه خوردمم 

هی میگفتم الان بابای دختره بمیره تکلیف این بچه چی میشه