2777
2789
عنوان

خانومای باردار ترو خدا بیاین لطفاا🙏🏻🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
عزیزم جواب ازمایشم اومد متاسفانه بازم مشکل داشت و از دیروز بستری شدم بیمارستان و سقط کردم مثل اینکه ...

همه چی درست میشه عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم که دیگه هیچ وقت این مشکل توی زندگیت پیش نیاد 

می دونم چقدر سخته ولی تو آروم باشه خدا خیلی بزرگه خیلییی🥺🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
فدات شم عزیزم😔به خدا ناراحت شدم من منتظر خب خوبت بودم🥺عزیزم مگه این ژن از همسرته یا خودت؟

هردوتا مون هم ناقلش هستیم و تو هربارداری 25درصد احتمال داره که بچم مشکل داشته باشه ولی انگار خیلی بد شانسم فامیل هم نیستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی درست میشه عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم که دیگه هیچ وقت این مشکل توی زندگیت پیش نیاد می دون ...

مرسی عزیزم برام دعا کن بتونم تو این راه قوی بمونم و حداقل یه دونه نی نی سالم خدا بهم بده بعد تونستی اسم دکتر هایی که گفته بودی خوبن رو بده  تحقیق کنم ببینم کدوم مرکز خوبه برم دنبالش

هردوتا مون هم ناقلش هستیم و تو هربارداری 25درصد احتمال داره که بچم مشکل داشته باشه ولی انگار خیلی بد ...

سلام عزیزم خوبی من پیامتو گم کرده بودم خیلی گشتم پیدات کردم 

فدات شم خدا خیلی بزرگه  هیچکس از آیندش خبر نداره 

یکم به بدنت استراحت بده بهت قول میدم همه چی درست میشه الهی خدا به زودی دامنتو سبز کنه یه دوقلوی صحیح و سالم بزاره توی دامنت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

می دونم خیلی سخته ولی بعضی چیزا انگار یه حکمتی داره  😔

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
مرسی عزیزم برام دعا کن بتونم تو این راه قوی بمونم و حداقل یه دونه نی نی سالم خدا بهم بده بعد تونستی ...

قوی باش عزیزم و خودتو نباز اصلا یه نی نی خیلی خوشگل و تپلی در انتظارته به خاطر اون قوی باش و دست از تلاش بر ندار  

ببین من دو تا دکتر میشناسم البته توی اینستا دیدمشون و خیلی ها پیشش نتیجه گرفتن  فردا پیجشون بهت میدم یه سر بهشون بزن الهی که این بار خدا امیدت رو نا امید نکنه 🙏🏻

سلام عزیزم خوبی من پیامتو گم کرده بودم خیلی گشتم پیدات کردم فدات شم خدا خیلی بزرگه هیچکس از آیندش خ ...

ممنونم انشاءالله  

منم دیگه سپردم به خدا هرچی صلاحه همون اتفاق بیوفته 

خودت چطوری نینی کوچولو چطوره خوبین خدارو شکر