2777
2789

خواهر شوهرمو میگم بنشونمش سرجاش تو دعوای منو شوهرم قهر کردنم از خونه حرفای مفت زیاد زده بنظرتون چکارش کنم

دعوای منو شوهرم بخاطر اینکه اقا جاشو جدا کرده بوده ودوهفته ای حوصله ای منو نداشت ومحل نمیداد واینکه موضوع ناراحتیش من نبودم مشکلات خانوادش بود دیگه دیدم انگار من باعًش شدم زدم برا اولین بار قهر کردم وطی تماسی خواهر نکبتیش خیی حرفا زد حالا اشتی کردم با شوهرم بنظرتون جواب کار خواهره رو دم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصرشمابودی که گذاشتی بقیه دعواتون رو بفهمن .. خیلی وقتا ادما حوصله ندارن .. قرارنیس همیشه شاد وعاشق باشه یوقتایی. هم ناراحتع وعصبی .. 

قهرکردن نیازنبود .. چون بقیه حرف زیاد میزنن ..

الان هم محل نده ... فقط منتظره یچی بگی بره به شوهرت بگه وبدتردعواتون میشه وقهرو جدایی.. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

منم یه مورد تقریبا تو مایه های شما پیشم اومد التن با اون خواهرشوهر قطع رابطم و میخوام اگر خدا بخواد تا آخر همینطور بمونم فقط این وسط اون مادرسوهرمو برعلیه من کرده بود که من از شوهرم خواستم با هرروشی که خودش میتونه کاری کنه خواهرش مستقیم یا غ مستقیم تو روابط من و مادرشوهرم دخالت نکنه و این شد که شوهرم قدر منو دونست 

بنظرم بهترین چیز اینه که وقتی دعوا میکنی نری خونه پدرت تا دشمن شاد نشی،الانم صحبتی نکن که منجر به دعوا بشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بنظرم بهترین چیز اینه که وقتی دعوا میکنی نری خونه پدرت تا دشمن شاد نشی،الانم صحبتی نکن که منجر به دع ...

اخه اصلا قصدم نبود برم بعد 6 سال اولین باره دیدم اقا خوابشو جدا کرده انگار نه انگار منم زدم رفتم گرچه نمیخواستم قهر کنم رفتم پدر مادروببسنم دیگه خواهرشوهر یه گه... خورد دیگه موندم یه شب بعد فرداش شوهرم اومد دنبالم ولی شوهرم اصلا جلو بقیه ای از من حمایت نمیکنه

بنظرم سوزاننده ترین و پرآرامش ترین برخورد اساسی سرسنگین شدن با خواهرشوهر و بعدش روشن کردن شوهرته که ...

شوهرم خودشو زده به خواب واقعا ناراحتم بیشتراز شوهرم تا خواهرش برگشته بعداز اینهمه اراجیفس که خواهرش گفت بهم میگه چرا به خواهرم زنگ نمیزنی حالشو بپرسی