2821
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

218 بازدید | 31 پست

راه بدون درد و زجر بدین 

یه قرصی که راحت آدمو بکشههه

اصلا من آدم بدیم حق با بقیه من بدرد نخور میخوام بمیرممممم فقط آرین زندگی خستمممم 

لطفا راهکار بدین

بدون درد مرد نداریم کلا جونت وقتی میخواد دراد درد داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بهت درخواست میدم باز کن باهات کاردارم میخوام باهات صحبت کنم

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

آخرش که چی واقعا راه دیگه نیست؟!

نه نیست واقعا خستم از زندگی کوفتیم امید ب هیچی ندارم انگیزه ندارم از افکار کسایی که تو یک خونه زندگی می‌کنیم متنفرم نمیخوام ببینمشون عامل فلاکتم بودن هرروز منو سرکوفت میکنن منو با بقیه مقایسه میکنن روحیه هیچی برام نمونده

اسکلی؟ ول زندگی هر سختی میگذره اصلا میدونی دنیا چقد قشنگی داره که ندیدی ؟ البته منم بعضی موقع ها از ...

نمیشه 

از همه طرف زندگیمو گند زدم کسایی که اطرافم هستن اصلا ی دونه خوبم توشون نیس 

نه نیست واقعا خستم از زندگی کوفتیم امید ب هیچی ندارم انگیزه ندارم از افکار کسایی که تو یک خونه زندگی ...

خودت همینجا راهش رو گفتی

از اون خونه دور شو 

به هر روشی اگر محصلی برو کتابخونه اگر شاغلی برو سر کار و تا دیروقت نیا

بعدش یا ازدواج یا راه های دیگه اصلا حتی مهاجرت

خودت رو. نجات بده

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز