2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 63725 بازدید | 302 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من با دکتر حیدری صفا نوبت عمل گذاشتم اطلاعاتی از ایشون داری؟

سلام منم می‌خوام باهاشون عمل انجام بدم رفتم دایرکت کسایی که عمل کرده بودن راضی بودن ولی اینجا تو لیست سیاه بودن و چندتا تاپیک منفی خوندم ازشون مردد شدم

من خودم ۲ هفته دیگه قراره عمل کنم پیش دکتر رسول پناه ۴ تا از رفیقام پیشش عمل کردن فوق‌العادستقریبا ی ...

سلام عزیزم نظرتو خوندم اگه آنلاین شدی جوابمو بده من میخوام بینیمو عمل کنم مد نظرم آقای شهیاد سامانی هست شما بینیتو عمل کردی راضی هستی از عملت؟

من خودم ۲ هفته دیگه قراره عمل کنم پیش دکتر رسول پناه ۴ تا از رفیقام پیشش عمل کردن فوق‌العادستقریبا ی ...

یه سوال دیگه بینیتون استخونی هست یا گوشتی؟ من ببنیم استخونی بنظرتون این دکتر رسول پناه کارش!خوبه؟

یه سوال دیگه بینیتون استخونی هست یا گوشتی؟ من ببنیم استخونی بنظرتون این دکتر رسول پناه کارش!خوبه؟

یه عکس از بینی دوستشون گذاشته بودن ایشون فکر کنم صفحه اول یا دوم این تاپیک باشه بینی خیلی عالی شده بود ولی من یه جا چند تا نظر منفی هم خوندم ازشون نوشته بودم تو کدوم تاپیک بود فکر کنم اونم تو صفحه اول یا دوم همین تاپیک باشه. نظر منفی جایی خطرناک میشه که طرف مشکل تنفسی پیدا میکنه 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

سلام عزیزم ببخشید در مورد دکتر شهیاد سامانی چی؟

متاسفانه اطلاعاتی ندارم در مورد ایشون اسمشون رو سرچ کنید ولی جلوی اسمش چند تا واژه دیگه هم بذارید مثلا خرابکار یا ... ببینید چیزی میاد براتون یا نه 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)