2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 64399 بازدید | 302 پست
نمی‌شناسمشون تو تهران هستن؟

سلام میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید ؟من دوماه بینیم رو جراحی کردم و به شدت بینی ام داغون شده و آسیب دیده از نظر روحی خیلی داغونم گفتن حتما باید ترمیم بشه ولی من دیگعهیلی چشمم ترسیده برای انتخاب دکتر میشه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسین حیدر جز فوق العاده ترین های جراحی صورت داخل ایرانه من برای بینی و فک عمل کردم میتونم بگم که واق ...

سلام گلم میشه یکم بیشتر در مورد این جراح برام بگی و اینکه من پیشه دکتر سامانی وقت گرفتم الان نزدیک تاریخ عملم ولی به شک افتادم نظرا در موردش خیلی منفیه میخواستم ببینم الان این دکتر حسین حیدر چقدر میگیره برای جراحی نیمه فانتزی عمل میکنه یان؟

سلام گلم میشه یکم بیشتر در مورد این جراح برام بگی و اینکه من پیشه دکتر سامانی وقت گرفتم الان نزدیک ت ...

عزیزم اگر جراحی کردید نتیجه جراحی تون با دکترتون رو حتما با ما به اشتراک بذارید ارزو میکنم جراحی تون خوب باشه و به سلامتی از اطاق عمل بیرون بیاید 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

شما دکتر خوب پیدا نکردی؟ من خیلی میترسم

والا من احتمالا با قارونی عمل کنم چون دختر همکار همسرم یک و نیم سال قبل باهاش عمل داشته راضیه

عکسای سایتشم البته زیاد خارق العاده نیستن ولی یه چیزی که از عکساش متوجه شدم خیلی بینی رو دستکاری نمیکنه ایرادها رو رفع میکنه فقط

منم چون برای جراحی بینی نگاهم فانتزی و سبک های متنوعی که اسماشون رو شنیدیم نیست ترجیح میدم بینیم زیاد دستکاری نشه و فقط ایرادهاش رفع بشن و حالت طبیعی داشته باشه اصلا از بینی های عروسکی و خیلی کوچیک خوشم نمیاد قیافه کسایی که همچین حالتی جراحی کردن بنظرم وحشتناک غیرعادی و نچسب میرسه.

یسریا بینی رو اینقدر کوچیک میکنن که واقعا ادم تعجب میکنه

زیبایی بینی به کوچیکیش نیست بنظر من زیبایی یعنی تناسب اجزای صورت با هم 

با این حال هنوز تصمیم قطعی نگرفتم برای جراحی بینی نگرفتم.

ولی اگر جراحی کنم احتمال زیاد داره. با قارونی جراحی کنم حالا اگه روز رفتم تحقیق مطبش و ... حتما اینجا مینویسم.

دکتر رزمپا تجربه اولین اول بینی بود رید(ببخشید ولی واقعا رید) یه تایمی نوبت مشاوره میده هیچکس نباشه ...

عزیزم اسم دقیق جراح بینی ترمیمی تون چی بود و کدوم شهر هستن؟

امین نوروزی جراح فک وصورت.متاسفانه حماقت کردم وپیشش عمل کردم والان به شدت مشکل تنفس دارم‌.خیلی هم تو پیجشون تعریف میکردن که بیمارا از تنفسشون راضین.اما متاسفانه دروغ بود ومن مدام به خودم لعنت میفرستم که ای کاش این حماقت رو نمیکردم.

امین نوروزی جراح فک وصورت.متاسفانه حماقت کردم وپیشش عمل کردم والان به شدت مشکل تنفس دارم‌.خیلی هم تو ...

کلا تبلیغات دکترا توی پیج و غیره معمولا کذب هست فقط باید اگاهی رو با شناخت درست بدست اورد من اگه بخوام جراحی کنم میرم مطب دکتر مورد نظرم نه یکبار بلکه چند بار و هر بار هم یکروز هفته رو انتخاب میکنم حتی بیرون درب مطب بصورت مخفی وایمیستم و مریضای واقعیش رو می بینم
حالم از این دکترای اشغال و به درد نخور ایران به هم میخوره هر تایپیک پزشکی که سر میزنم پر از  ادمهای بی شرف و بی وجدانه که  در ازای پول شرافتشون و انسانیشتون رو فروختن و دارن واسه دکترای دوزاری و بی سواد و اشغال تبلیع به به چه چه میکنن
امروز میخوام یه تایپیک بزنم و هر بار ایدی دیدم که داری تبلیغ دکتر میکنه رو اونجا معرفی کنم واقعا تاسف اوره که شرافت بعضیا مفت هم نمی ارزه !

سلام گلم میشه یکم بیشتر در مورد این جراح برام بگی و اینکه من پیشه دکتر سامانی وقت گرفتم الان نزدیک ت ...

شرمنده بعد از مدت ها اومدم سایت  سال۹۸ حدودا۱۲۰میلیون پول جراحی فک ام شد فقط وسط جراحی خودش برام  عمل بینی و فرم صورت کره ای یا همون جراحی وی انجام داد و استخوان  گونه ام رو هم تغییر داد  

بهترین دکتر جراحی فک بعد از مسگر زاده است   از جراحیم راضی ام 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

انجام میده 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸