2821
2789

سوالت چیه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درست میکنی

آره ولی فعلا چون وسایل اولیه ندارم نه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ضرویه

سرچ کن کانالای اکسسوری ایتا میفروشن

اومدم جواب پستت بدم متاسفانه تایپیک قفل بود 

مگه شما پیغام ندادی گفتی خطتت به اسم یکی میخوای بدونی ایا میتونه پرینت بگیره یا نه والله شات که دادی بودید خودتون بودید با همین پروفایل به هر حال میخوای خودتون باشید یا نه بنده وظیفمو انجام دادم بهتون بگم کاربری ایشون تعلیق نمیتونن جوابتون بدن خواستید ایدی تلگرامشون بدم پیغام بدید بهشون

اومدم جواب پستت بدم متاسفانه تایپیک قفل بود مگه شما پیغام ندادی گفتی خطتت به اسم یکی میخوای بدونی ای ...

من فقط نمیدونم شما کید

وایدی

کیو میگید

2825
2823
2791
2779
2792