2821
2789

سوالت چیه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درست میکنی

آره ولی فعلا چون وسایل اولیه ندارم نه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ضرویه

سرچ کن کانالای اکسسوری ایتا میفروشن

اومدم جواب پستت بدم متاسفانه تایپیک قفل بود 

مگه شما پیغام ندادی گفتی خطتت به اسم یکی میخوای بدونی ایا میتونه پرینت بگیره یا نه والله شات که دادی بودید خودتون بودید با همین پروفایل به هر حال میخوای خودتون باشید یا نه بنده وظیفمو انجام دادم بهتون بگم کاربری ایشون تعلیق نمیتونن جوابتون بدن خواستید ایدی تلگرامشون بدم پیغام بدید بهشون

اومدم جواب پستت بدم متاسفانه تایپیک قفل بود مگه شما پیغام ندادی گفتی خطتت به اسم یکی میخوای بدونی ای ...

من فقط نمیدونم شما کید

وایدی

کیو میگید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز