2777
2789
عنوان

سقط جنین سه ماهه با قرص واژن یا کورتاژ راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 40 پست
خب خدا رو شکر خدا حفظش کنه براتون

ممنون عزیزم

انشالله راحت بگذری از این مرحله

می‌دونم دردناکه من به شما جواب دادم بعد از ۴ سال اشکام ناخوادآگاه ریخت با یادآوریش

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
ممنون عزیزمانشالله راحت بگذری از این مرحلهمی‌دونم دردناکه من به شما جواب دادم بعد از ۴ سال اشکام ناخ ...

شرمنده که باعث شدم برات یادآوری شه 

گذشته بهش فکر نکن ان شاءالله برات اجر داره

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده که باعث شدم برات یادآوری شه گذشته بهش فکر نکن ان شاءالله برات اجر داره

دشمنت شرمنده باشه عزیزم

ممنون همچنین برای شما 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

ممنون از همه خانمای گلی که نظر دادن

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خدا رو شکر امروز رفتم بیمارستان و از طریق قرص واژن دفع شد جنین(فرزند در بطنم)

بچه هام پشت در واستاده بودن یهویی منو ترسوندن میخواستن باهام بازی کنن ولی من شدید ترسیدم بعد شکمم در ...

بچت دختر نبود؟ انشاالله که واقعا ترسیدی و یک سقط خود خواسته نبوده چون سن بارداریت زیاد بوده و اگر خودت با دارو سقط کرده باشی دخترت با زجر زیاد تکه تکه شده 

سه پسر  و دو دختر داشتی دخترات میشدن سه تا ، آرزو میکنم که بارداری بعدیت دو قلو بشه چون دوست داری دو قلو دختر که جای خواهرشون رو که تو آسمونهاست برات بگیرن

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

بچت دختر نبود؟ انشاالله که واقعا ترسیدی و یک سقط خود خواسته نبوده چون سن بارداریت زیاد بوده و اگر خو ...

من عاشق بچم چه دختر چه پسر برام فرقی نداره

پسر بوده سالم سقط شد دفنش کردیم

من دو تا سقط دیگه هم داشتم بخاطر ترس

ایشالا این بارداریت به سلامت بگذره و دیگه نترسی ، یه گل دختر سالم خدا بهت بده ان شا الله به حق این شب عزیز دخترات مثل پسرات بشن سه تا❤️❤️❤️

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

ایشالا این بارداریت به سلامت بگذره و دیگه نترسی ، یه گل دختر سالم خدا بهت بده ان شا الله به حق این ش ...

ممنون عزیزم‌از دعای قشنگت الان ششمی‌رو باردارم تا ببینم خدای مهربون‌چی‌میخواد