2777
2789
عنوان

سقط جنین سه ماهه با قرص واژن یا کورتاژ راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 40 پست
چقدر طول کشید ؟ عوارضم داشته؟

گلم به من قرص دادن بعدها دو ساعت دردم گرفت بعد یه عطسه بلند کردم سقط شد بعد صبح که شد بردنم اتاق عمل کورتاژ یه شب موندم بعدم مرخصی

عوارض نداشت 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

میشه بگی چرا ایست قلبی کرده منم خیلی تو استرس بودم چند شبه وخودم ضربان قلبم در حدی میرفت بالا که نفسم بند میومد فردا میخام برم ان تی امکانش هست جنین منم کاری شده باشه چون منم خیلی کمردرد شدم چند روزه و دلمم خیلی درد می‌کنه البته من استراحت مطلقم باید باشم. نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زعفرون و گیاهای عطاری دلخوش نکن برو بیمارستان هر کاری کنی بقایا میمونه من پارچ پارچ زعفرون می‌خوردم پله بالا پایین میکردم ۱۲ هفته بودم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
مثلا ترست در چه حد بوده؟ از چی ترسیدی؟

بچه هام پشت در واستاده بودن یهویی منو ترسوندن میخواستن باهام بازی کنن ولی من شدید ترسیدم بعد شکمم درد گرفت خیلی حالم بد شد 

نمیتونستم ترسمو کنترل کنم دست خودم نبود 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه هام پشت در واستاده بودن یهویی منو ترسوندن میخواستن باهام بازی کنن ولی من شدید ترسیدم بعد شکمم در ...

ای وای😞

به زعفرون و گیاهای عطاری دلخوش نکن برو بیمارستان هر کاری کنی بقایا میمونه من پارچ پارچ زعفرون می‌خور ...

چه مراقبت هایی بعدش میخواد؟ 

عوارض نداشت کورتاژ؟ 

چقدر طول کشید؟

خیلی درد داره؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه هام پشت در واستاده بودن یهویی منو ترسوندن میخواستن باهام بازی کنن ولی من شدید ترسیدم بعد شکمم در ...

اوووو پس منم صددرصد یکاریش شده چون این ترسا رو ک داشتم با پسرم قبلا ولی استرس خیلی داشتم چند شب

میشه بگی چرا ایست قلبی کرده منم خیلی تو استرس بودم چند شبه وخودم ضربان قلبم در حدی میرفت بالا که نفس ...

نه ان شاءالله که چیزی نیست عزیزم 

من کلا تو با داری خیلی ترسو میشم و دست خودم نیست

چه مراقبت هایی بعدش میخواد؟ عوارض نداشت کورتاژ؟ چقدر طول کشید؟خیلی درد داره؟

مراقبت که از بیمارستان میایی چند روز استراحت می‌کنی چون ضعیف میشه آدم بابت خونریزی‌ها

نه گلم دردشو نمی‌فهمی فقط یه ساعت بعد از مصرف قرص خیلی درد داشتم بعدش مثه پریودی اذیت داره 

عوارض نداره الان یه دختر دارم

عه فشار بالا میره یا پایین با زعفرون ؟ اطلاعی داری بگو لطفا ممنون

باعث کاهش فشار خون میشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اوووو پس منم صددرصد یکاریش شده چون این ترسا رو ک داشتم با پسرم قبلا ولی استرس خیلی داشتم چند شب

خدانکنه 

توکلت به خدا باشه 

استرس سمه

از چیزی که مطمئن نیستی الکی برای خودت استرس درست نکن

مراقبت که از بیمارستان میایی چند روز استراحت می‌کنی چون ضعیف میشه آدم بابت خونریزی‌هانه گلم دردشو نم ...

خب خدا رو شکر 

خدا حفظش کنه براتون

عزیزم تورو خدا بگو اولین علائمش چی بود دقیقا

هیچی نبود من میخواستم برم ان تی سونو که کرد گفت جنین ضربان نداره اون روز ده تا سونوگرافی رفتم همینو گفتن بی هیچ دلیلی 

نگران نباش استرس خیلی بده