2777
2789

خانوما چند وقتیه دوره کلیتوریس اون گوشت بالای مجاری ادرارم یه جوش های سفیدی در میاد اولین بار یدونه بزرگ بود نسبتا باهاش ور رفتم انگار ترکید و رفت سفیدیش دکتر گفت جوش چرکی بوده الان حساس شدم هی نگا میکنم دورش یه دونه های سفید کاملا شبیه جوش زده اما کوچیک تر هرچی ور میرم نمیترکه ایا طبیعیه اصلا اونجا جوش بزنه ؟ کسی تجربه داشته ؟ اطرافیان میگن عفونته چون لگنمم درد میکنه اما این دونه های ترسوندنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و البته زیر شکمم سوزش داره و لگن درد ایا میتونه ربطی به این دونه ها داشته باشه برای بانوان طبیعیه؟

اون دونه ها اگه خودشون درد و سوزش شدید داشته باشن تبخال تناسلی میشن ولی چون شما میگی درد ندارن پس احتمالا همون بخاطر عفونته

اون دونه ها اگه خودشون درد و سوزش شدید داشته باشن تبخال تناسلی میشن ولی چون شما میگی درد ندارن پس اح ...

امشب یه مقدار درد گرفتن اونم چون خیلی شدید فشار دادم به هوای ترکیدن 

بهتره دستکاری نکنی برو دکتر پماد میده با کپسول داکسی سایکلین خوب میشی گلم

من بخاطر وستیبولار واژن رفتم اول نمیدونم شنیدی گلم یا نه که دکتر دید بهم پماد و قرص های عفونت داد 

من بخاطر وستیبولار واژن رفتم اول نمیدونم شنیدی گلم یا نه که دکتر دید بهم پماد و قرص های عفونت داد

همون دیگه بخاطره عفونته انقدم تو گوگل سرچ نکن بدتر ادم وسواس فکری میشه 

همون دیگه بخاطره عفونته انقدم تو گوگل سرچ نکن بدتر ادم وسواس فکری میشه

من دهانه واژنم یه پرز هایی دیدم مثل پرز حوله کشیده خطی روی دهانه واژن رفتم پیش یه ماما که تخصص نداشت گفت تحتمالا زیگیله از اونجا به بعد زندگیم جهنم شد وسواس شدم پیشه بهترین متخصص زنان و پوست رفتم گفتن عادیه ولی همچنان وسواس و استرس رومه