2777
2789
عنوان

فقط اونایی بیان که با شوهراشون مشکل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 160 پست
ولش کن اینجا حرف زدن فایده نداره ببخشید بای

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو ی شرایط عصبی هستید و فقط خودتو میخای تخلیه کنی حالا ب هر قیمتی.مث توهین و بی احترامی و دادوبیداد بنظرم اصلأ ربطی ب زن یا مرد بودن نداره.این ی جور مهارت زندگی ک باید از بچگی شکل بگیره. متأسفانه تربیت نادرست خانواده ها گریبان گیر زندگی بعدی میشه. تو این دو سال بی احترامی و داد زدنا و تحقیر شدن جلو هرکس و ناکس روح منو کشته.الان شاید خیلی خوبی ها بکنه اما دیگه من نابود شدم. تحقیر جلو دیگران براتون پیش اومده؟تحقیر و پوز خند جاری و خانواده شوهرو دیدید بخاطر شوهر بی ادب؟
تیتکا جان اینقدر بی احترامی دیدم از این سایت که دیگه خیلی وقته سکوت کردم گاهی ادم میبینه بعضیا اصرار که ۱۰دقیقه با هم حرف بزنیم گاهی تو این سایت دختره برمیگرده میگه تو با ببو بازیت زندگی کن

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

شوهرمنم رفتارهاش غیرقابل پیش بینیه گاهی بیدلیل خیلی شاده و گاهی سر یه چیز بیخود زوها تو لاک خودش میره و با سکوتش منو شکنجه میکنه گاهی از نظر حنسی بیش از حد گرم گاهی بیش از حد سرده کلا این مرد تعادل روحی و رفتاری نداره و به هیچ وجه ایراداتخودش و نمیپذیره و به شدت خودش و قبول داره و منو دایما تحقیر میکتنه
LilySlim Fitness goals tickers
شوهر منم یه جور نیست.مارال جان اون زنانگی که میگی استفاده کن کردم اما به قول دوستمون انقد بدی دیدم ازش که دیگه ساکت و سرد شدم.
من درد میکشم...تو اما چشمهایت را ببند...سخت است ببینم میبینی و بیخیالی...!
ببین این یه قضاوتت بود که درست نبود عزیزم اگه دوبار به خاطر حرفات فحش بخوری ترجیح میدی سکوت منی هرچند استادمم گفت تو بارداری فاصله بگیر از این قضیه ولی گاهی ناراحتم میکنه بعضی تاپیکا گاهی ناراحت میشم که چقدر راحت راهشونو گم کردن ودلم میسوزه ولی وقتی حرف بزنی ومحکوم بشی چاره ندای جز سکوت من خوب دفاع مردن رو بلدم ولی با این نت وسایت داغون با تایپ کردن در صورتی که چهار نفر دیگه افکارشون چیز دیگه ایه وباعث تحریکت میشن حرف ادم پیش نمیره واسع همین سکوت بهتره