2777
2789
عنوان

فقط اونایی بیان که با شوهراشون مشکل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 160 پست
ترافیک جان تو خصوصی بهم پیام بده

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیتکا اگه خوش اخلاق نیست تو باید خوش اخلاقش میکردی پس این ضعفه کار خودته نه همسرت البته ببخشید

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

اوایل بی تجربه تر بودم و دهن ب دهنش میزاشتم ک اوضاع خراب تر میشد الان فقط سکوت میکنم.اما بعد از دوسال ک آرومتر شده من تغییر کردم ن اون.بازم اصلأ کنترل نداره. احساسی نیست.من دوس دارم طرف بروز بده اما اصلأ اهلش نیست.
تیتکا امثال شوهرت و زیاد دیدم چه بسا بدتر رفتار هر مردی عکس العمل رفتار زنشه زن با مهربونی وزنیتی که خدا بهش داده میتونه مرد وبه زانو دربیاره بابا اسیه با فرعون زندگی میکرد وفقط خدارو شکر میکرد فرعونی که ادعای خدایی داشت از بس پر از غرور وخودخواهی بود دیگه شوهرتون هرچی باشه مث فرعون نیست که