2777
2789
سلام متاسفانه من تو زندگیم یه جای بدی گیر کردم .میخوام با کسایی مثل خودم دور هم جمع بشیم و یه فکر اساسی بکنیم ازاینکه عمرو جونین اینجوری داره سپری میشه خیلی دلگیرم
LilySlim Fitness goals tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاور همسرداری هستم سکوت میکنم فقط میخوام بخونم

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

بچه ها خوب از مشکلاتون بگید ببینم چیه؟من که دیگه انقد گفتم ها حوصله تعریف ندارم.فقط میگم خدایا خودت پشت و پناهم باش
من درد میکشم...تو اما چشمهایت را ببند...سخت است ببینم میبینی و بیخیالی...!
من بگم؟ من دومین باره ازدواج کردم یه اشتباه تکراری همسرم ثبات شخصیتی نداره مثلا امروز میگه مردی که همسرش ج ن د ه باشه خوشبخته من همیشه دوست داشتم زنم اونطوری باشه یا مثلا میگه دوست داره من دوست پسر داشته باشم ولی یک هفته بعد مثلا میریم تئاتر عصبی میشه که چرا به حرفای رکیک هنرپیشه ها میخندیدیم دومین مشکل من اینه که توانایی جنسی نداره سومین مشکلم اینه که پول نداره حالا من واقعا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل باعث شده اصلأ احساس خوشبختی نکنم و اصلأ خوبی هاشو نمیبینم.الان بیشتر سکوت میکنم چون طاقت بی احترامی رو ندارم.اکثرأ تو خون ما سکوت هست.دوس ندارم زیاد باهاش هم کل