2777
2789
عنوان

نصف شبی شوهر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 68 پست
میخواممم نمیدونم 😂😂ی چندسال نامزد باشیم بعدشم هرچی شد بشه 🤣شوهرررر

هروقت یکی از رفیقام ازدواج میکنه ها، یه مدت هوایی میشم بعد برمیگردم به حالت کارخانه. درست میشی بذار یکم بگذره 🤣🤏🏻

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن خواهرم والا من متاهلم ۲روزه کاملن قهریم قیافه میگیره برام درصورتی ک ...

کاش از این درصدهایی که ی طرفه گذاشتی پای اون بنده خدا مقداریشو تقبل میکردی😂

هرگِردی،گردونیس...

آخه کاری نکرده جریان واسه چند ماه پیشه که حل شده یهو یادم افتاد قهر کردم😂😂

من امروز چقدر گشتم شمارو پیدا کنم ، تو یه تایپکی دیدمت خیلی وایب خوبی گرفتم 😍 ، خوبی گلم ؟ 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

اتفاقا سایت پر نرهای سرگردان الان سیل درخواست ها بسویت روانه میشود

ظاهرا شما دنبال نر هستید تا مرد...

این چه لحن صحبته.... پس از تظر شما صرف اینکه نر باشه کارت حل میشه.... قطعا کلی  از این نرهای هول که دوست داری ب زودی نصیبت میشه

ظاهرا شما دنبال نر هستید تا مرد...این چه لحن صحبته.... پس از تظر شما صرف اینکه نر باشه کارت حل میشه. ...

مرد من کنارم خوابیده این که شما اینوقت شب بین زنها می‌لولید و وارد همین تاپیک شوهر می‌خوام شدید نشون میده نر هستید وچه شخصیتی دارید برید گمشید دستتون اینجا رو شده خجالتم نمی‌کشه مرتیکه حاضر جوابی هم میکنه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من که خیری ندیدم یعنی دوست پسر دارم حتی یکبار از نزدیک ندیدمش میگه زنم میشی کو کجا پس چرا نمیاد میگه وام ماشین دارم پرداخت میکنم حالا هر چی بیشتر زمان میگذره بی هاش بیشتر می بینم یکی بهش بگه یا میای یا برو طولش نده🤣🤣