هروقت یکی از رفیقام ازدواج میکنه ها، یه مدت هوایی میشم بعد برمیگردم به حالت کارخانه. درست میشی بذار یکم بگذره 🤣🤏🏻
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ظاهرا شما دنبال نر هستید تا مرد...این چه لحن صحبته.... پس از تظر شما صرف اینکه نر باشه کارت حل میشه. ...
مرد من کنارم خوابیده این که شما اینوقت شب بین زنها میلولید و وارد همین تاپیک شوهر میخوام شدید نشون میده نر هستید وچه شخصیتی دارید برید گمشید دستتون اینجا رو شده خجالتم نمیکشه مرتیکه حاضر جوابی هم میکنه
من که خیری ندیدم یعنی دوست پسر دارم حتی یکبار از نزدیک ندیدمش میگه زنم میشی کو کجا پس چرا نمیاد میگه وام ماشین دارم پرداخت میکنم حالا هر چی بیشتر زمان میگذره بی هاش بیشتر می بینم یکی بهش بگه یا میای یا برو طولش نده🤣🤣