2777
2789
عنوان

کادو روز مادر برای مادرشوهر

981 بازدید | 15 پست

من مامان خودم همه مناسبت ها واسم کادو های خوب خریده از طلا تا لباس های با ارزش 

ولی مادرشوهرم هیچ مناسبتی به من کادو نداده 

هر بارم روز مادر واسش کادو خریدیم بعدش گفته کادویی که پسرم واسم خریده اصلا اسم منو نمیاره 

حالا من میخوام یه مبلغی به مادرم کادو بدم زیاد نیست یعنی توانم همینقدره 

امشب جاریم گفت برای روز زن چی میخوای کادو بدی به مادرشوهر گفتم احتمالا یه جعبه شیرینی گفت پولشو بدیم بهتر نیست؟ منم گفتم باید با شوهرم صحبت کنم اون در این مورد تصمیم میگیره 

حالا به نظرتون به شوهرم بگم میخوای واسه روز زن چی واسه مامانت بخری یا کلا کاری نداشته باشم؟؟؟ 

( شوهرم الان خیلی دستش تنگه و میگفت من تو فکرم با این وضع چی واسه روز زن واسه تو بخرم منم گفتم هیچی بهش فکر نکن) 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دستت خالی هست چرا باید چیزی بخریم .من یادمه وقتی بی پول هم بودم مجبور بودم برا مادرم چیزی بخرم خیلی حس بدی بود چون اون همیشه چشمش به دست بود 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

توجه‌نکن کادوی روز مادر هرچقد‌تو‌توانت هست بهش بده

مادرشوهرم موقع عقد و عروسی من هیچی واسم نکرده ولی واسه همین جاریم هم شب چله طلا خریده هم لباس و کادو های دیگه 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
وقتی دستت خالی هست چرا باید چیزی بخریم .من یادمه وقتی بی پول هم بودم مجبور بودم برا مادرم چیزی بخرم ...

مامانم واقعا ازم توقعی نداره من خودم شاغلم حفوقم خیلی پایینه ولی یه مقداری میخوام بهش بدم که از هیچی بهتره ولی الان دغدغه م مادرشوهرمه

ما که با شوهرم قهریم هیچی نمیده 

برای مامانش دوتا شومیز ی پیراهن هم دادیم باباش

برای مامان خودم پول ریختم برای بابام هم شلوار

البته آنقدر شوهرم پررو رفت س شلوار خرید من پولش رو دادم خیر سرش کادو روز مرد

مادرشوهرم موقع عقد و عروسی من هیچی واسم نکرده ولی واسه همین جاریم هم شب چله طلا خریده هم لباس و کادو ...

عیب نداره بهرحال اونقدری برای پسرش زحمت کشیده‌ک‌حقش یه کادوی روز‌مادر باشه

بعدا انرژی خوب این‌گذشتت تو حال خودت خیلی تاثیر داره

ببخشید مگه شما مامان مادر شوهرتی یا زنشی که ازش انتظار کادو داری؟ بچه ها برای مادرشون کادو میگیرن و ...

ازش انتظار کادو دارم؟؟؟؟ هیچ انتظاری ازش ندارم 

مادرشوهر من هیچ یک از مناسبت هایی که واسه عروس کادو میدن رو به من کادو نداد نه شب چله نه عید نه عروسی فقط سر عقد یه کادو کوچیکی داد 

ولی برای همین جاریم همه مراسمات رو کامل انجام داده 

مادر شوهر من سالی ده هزار تومن ب من عیدی مبده بقیش قهره😂دم روز مادر آشتی میکنه منم کادوهام همیشه خوب بوده ولی چیزی ن برا خودم دیذم ن برا بچه هام،فرقی ام ک بین بچه هاش میذاره ‌انکارش میکنه جوابش باشه تا خود خدا بهش بده

مامانم واقعا ازم توقعی نداره من خودم شاغلم حفوقم خیلی پایینه ولی یه مقداری میخوام بهش بدم که از هیچی ...

متوجه شدم منظورم بود من مجبور بودم حس بدی بود شما نمیتونی خودتو اذیت نکن میتونی گل طبیعی و گلدون بگیری من یدونه برا دکترم گرفتم ۲۵۰ خوشگل بود 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من 12 ساله ازدواج کردم 

هر سال هر مناسبتی بوده ، یه چیز برا مامانم خریدم ، همونو برا مادرشوهرم 

خودمم حقوقم ده برابر شوهرمه 

ولی شوهرم شاید تو 12 سال دو بار برام کادو طلا خریده ، اونم چون شهر خودمون بودم و دیده بود شوهر دختر خالم براش طلا خریده ، اینم جو گیر شده بود 

غیر اون دو سه مرتبه آخر شبی پیام داده عزیزم روزت مبارک ، بقیه شم هیچی 

دیگه امسال تصمیم گرفتم هیچی نگم ، فقط برا مامانم رفتم بلوز خریدم ، برا مامانش هیچی نگرفتم ، اونم تا این لحظه همون پیامم نداده و دیگه هم نمی‌ده 

فقط خدا خدا میکنم بگه چرا برا مامان چیزی نگرفتی که دهنمو باز کنم و بگم مگه شما هم رسم کادو دادن دارین

دو روز قبلش میگه برا منشیا روز زن چی بگیریم 

یعنی به فکر منشیای مغازه من هست ولی خودم ارزش چیزی رو ندارم