2777
2789
عنوان

تیغ ماهی در گلو

376 بازدید | 35 پست

سلام من حدود ۱۳ روز پیش تیغ ماهی توی گلوم گیر کرد و از طریق بیهوشی و آندوسکوپی خارج کردن ولی بعدش به زور و خیلی کم میتونستم آب یا مایعات بخورم تا دیروز که خیلی اذیت شدم و بازم رفتم دکتر بازم آندوسکوپی این بار بدون بیهوشی انجام دادم ولی هیچ تغییری نکردم و هیچی نمیتونم بخورم میگن به خاطر التهابه ولی هرچی میخورم انگار توی گلوم گیر میکنه احساس میکنم همش یه چیزی توی گلومه اگه کسی چنین تجربه ای داشته خواهش میکنم راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بددد

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خودم نه اما یه دوستی داشتم که نه با تیغ ماهی ولی به روش مشابهی گلوش زخم شده بود و تا چند وقت همش میگفت یه چیزی تو گلومه

دکتر هم رفت گفت به خاطر زخمه 

ایشااله که برای شما خم مشکلی نباشه

شاید زخم و التهابه.من آندوسکوپی برای معده درد انجام دادم تا چند روز گلوم درد میکرد.برای شما که استخونم گیر کرده حتما زمان بیشتری طول میکشه تا خوب بشه

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...