2777
2789
عنوان

تیغ ماهی در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 35 پست
هرشب دیفن هیدرامین قرقره کن که زودترالتهابش بخوابه یه داروی ضدالتهاب مثل بتامتازون یاهیدروکورتیزون ب ...

همرو خوردم بخدا انگار نه انگار تازه بدترم میشه🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو گلوت هنوز هست.منم بعد آندو گلوم تا چند روز زخم بود ببین اگه خوب نشدی برو ی جای دیگه

خودمم همین احساسو دارم ولی دوبار آندوسکوپی انجام دادم دکترا میگن اگه بازم تیغ بود حتما میدیدیم🤦🏻‍♀️

همرو خوردم بخدا انگار نه انگار تازه بدترم میشه🤦🏻‍♀️

نه ان شاالله خوب میشه یکم زمان میبره برای من استخون گردن مرغ باسوپ خوردم بزور رفت ازگلوم پایین گلوموزخم کردخدارحم کردخفه نشدم ولی بگم تادوماه گلوم دردوالتهاب داشت غذاگیرمیکردتوگلوم.سعی کن یه مدت غذاهای مایع بخوری غذای داغ واب داغم نخوربدترمیکنه

نمی‌دونمولی تیغ همین ماهی معمولیا؟ ک تیغش نازکه مث طلق راحت هم میشه؟؟من مادر شوهرم ماهی گذاشته بود ج ...

چه بی عقل .پسرم هشت سالشه و تمام ماهی هارو ریز میکنم و تو بشقابش میذارم و کلی چک میکنم تیغی نداشته باشه خدایی نکرده

خودش رفت پایین شما یا اندوسکوپی انجام دادید؟

من اون تو گلوم گیر نکرده ابنبات گیر کرد به بدبختی بیرون اومد پاره شدم نفهمیدم رفت تو یا بیرون وای دردم گرفت الان گفتی 

دارو خوردم و اینا دیه زخم بود نمیشد کاریش کرد بعدش سرراهم خوردم حتی آنقدر مستعد عفونته