2777
2789

چند روز پیش تو خیابون یه زنه چادری به خواهرم اشاره کرد که شالشو سرش کنه

شال سر نکردن که بد تر از خیانت کردن نیست حالا یعنی من حق دارم هرکی خیانت کرد رو در حد مرگ کتک بزنم (اخ اگه میشد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عمری فرهنگ این بوده که عقاید رو به زور بچپونن به هم و اگه کسی نپذیرفت به فناش بدن الان این سخته هر چند خیلیا پذیرفتن ولی بعضیا هم هنوز تجت تاثیر آموزشهای قبل هستن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چند روز پیش تو خیابون یه زنه چادری به خواهرم اشاره کرد که شالشو سرش کنهشال سر نکردن که بد تر از خیان ...

خب شاید فکر کرده شال از سره خواهرت افتاده و خواهرت حواسش نبوده که درست کنه

عقیده نیست حقیقته جانم مگه من نظراتم و بهت تحمیل کردم !

نه عزیزم به شوخی گفتم، منم موافق حرفتم ولی کسی که نخواد بفهمه نمیفهمه هرچه قدر هم فرهنگسازی بشه

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
الان اینی که گفتی هم یه عقیدس که داری به بقیه میقبولونی😁

میگه تو کار هم دخالت نکنیم و دست از سر هم برداریم قبولوندن چیزی نیست این

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
حرفت درستهولی گاهی تذکر دادن خوبه، چون واقعا طرف نمیدونه داره اشتباه فکر میکنه و با همون فکر اشتباه ...

تذکر دادن جای خود داره 

ولی یه سری افراد ب زور با توهین میخوان یه چیزی و برات ثابت کنن 

خسته از تعلیق 💔

واقعا جای تاسف داره 🥲

اینکه هم نظر نباشی با یکی عجیب نیست ولی اینکه یه نفر رو مجبور کنی عقیده تورو انجام بده عجیبه

من خانواده پدریم خیلی مذهبین و خیلی منو برا حجاب اذیت میکنن اگه اعتقادی باشه حقوناسو خدا نمیبخشه نه گناه روسری سر نکردن منو