2777
2789
عنوان

مامانای نی نی داربیاین لطفا

137 بازدید | 25 پست

سلام مرسی که اومدید

حانمای گل سوال داشتم

اول اینکه شما برا نی نیتون کریر خریدید؟ شنیدم به ستون فقرات نی نی فشار میاره واسه همین موندم بخرم یانه! نظرشماچیه؟

دوم اینکه واسه خرید کالسکه به چه نکاتی توجه کنم شما چه مارکیو خریدید و اینکه راضی هستیدیانه

منتظرتونم گلای خوشگل

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

کری من گرفتم دوبار کلا استفاده شد.ولی کالسکه بگیرحتما

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کری من گرفتم دوبار کلا استفاده شد.ولی کالسکه بگیرحتما

چ مارکی گرفتید گلم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

سلام عزیزم قدمش مبارک باشه براتون من کریر خریدم و خیلی پشیمون شدم فقط سه بار ازش استفاده کردم یکی از دلایلشم همین بود که به کمر اسیب میرسونه وقتی تخقیق کردمو متوجع این موضوع شدم اصلا استفاده نکردم بعدشم خیلی سخت بود بچه رو بزارم داخلشو بگیرم دستم سنگین میشد واسه همین ترجیح دادم استفاده نکنم اصلا بکارم نیومد کالسکه هم نگرفتم ولی کاش گرفته بودم چون یه جاهایی که پیاده میرفتم بکارم میومد واسه کالسکه پشیمونم

سلام من برا دخترم كرير خريده بودم واقعا بد بود برا پسرم رفتم ساك حمل خريدم خيلي رازيم حتي تو مسافرتم بدردم خورد الانم ك پنج روز زايمان كردم ساك حمل خريدم باز من ساك حمل و بيشتر قابل استفاده ميدونم تا كرير

سلام عزیزم قدمش مبارک باشه براتون من کریر خریدم و خیلی پشیمون شدم فقط سه بار ازش استفاده کردم یکی از ...

ممنون عزیزم هنوز نیومده دعاکن واسم

لطف کردی خانمی

كرير گرفتم و تا كلي وقت واسه بچه م استفاده كردم عالي بود عالي بعنوان صندلي ماشين هم ازش استفاده مي كردم  

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سلام من برا دخترم كرير خريده بودم واقعا بد بود برا پسرم رفتم ساك حمل خريدم خيلي رازيم حتي تو مسافرتم ...

سلام یاسمین جون زایمان کردی بسلامتی؟ اونشب ک گفتی ابریزش داری خیلی نگرانت شدم همه چی به خوبی پیش رفت خداروشکر؟ نی نیت بهتره؟طبیعی یا سزارین شدی؟

ممنون از راهنماییت گلم

كرير گرفتم و تا كلي وقت واسه بچه م استفاده كردم عالي بود عالي بعنوان صندلي ماشين هم ازش استفاده مي ك ...

مرسی عزیزم

چه مارکی

همه کریرا رو میشه به عنوان صندلی ماشین تبدیل کرد؟