2777
2789
عنوان

دستم نمک نداره اینم از شب چله

557 بازدید | 37 پست

زودتر رفتم خونه مادرشوهرم مثلا خودشیرینی کنم 

کل کارا رو خودم کردم نذاشتم مادرشوهرم دست به سیاه و سفید بزنه برای دوازده تا مهمون تدارک دیدم از غذا و سالاد و دسر و شیرینی ای که خودم پختم لبو کدو و هرچیزی که فکرش کنید خودم رفتم درست کردم و تو تنهاییمون مادرشوهرم خیلی باهام خوب رفتار میکرد و کلی تشکر کرد ازم به محض اینکه دختراش و داماداش و عروس دیگش خلاصه فکوفامیلش دید چند دقه با اونا حرف زدن و بعد دیگه رفتارش با من عوض شد 

بعد رفتم اتاق از قصد گریه کردم تا شوهرم بفهمه اومد گفت چشمات چرا قرمز شده منم گفتم برو از ننه و ابجیای افریطت بپرس اینهمه کار کردم بعد اومدن نیشخند میزنن و همش ایراد میگیرن 

ماهیت مزه سیرابی میده ژلت چرا خوب تزئین نکردی شیرینی هات سوخته همش تیکه 

بعد شوهرم عصبانی شد یه سیلی محکم زد گوشم گفت میدونم تو پیاز داغشو زیاد کردی بعد اونا هم فهمیدن منو زد و غیبت میکردن و میخندیدن حالم خیلی بد شد و جمع کردم رفتم خونه مامانم اونجا گفتن چیشده منم داستان تعریف کردم مامانم گفت حقته تا تو باشی نری کلفتی واس اونا 

رفتار اونا زشت بوده

ولی خیلی کاره زشتی کردی اونجا به شوهرت گفتی 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک حق با مامانته

دو شوهرت و هفت جد و آبادش واقعا بیشعورن

سه فدا سرتتتت🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

واقعا که اصلا سیاست نداری مثل بچه ها رفتار کردی اونا بهت پوزخند زدن و ایراد گرفتن میگفتی گلم زودتر میومدی زحمتشو میکشیدی تمام سال بعد هم جبران میکردی و مثل خانوما میرفتی

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند