2777
2789
عنوان

دستم نمک نداره اینم از شب چله

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی نداری پس واسه چی کامنت گذاشتی

عزیزم منظورم اینه که چرا یک کدبانوی زحمت کش، برای خودش رحم و دلسوزی و احترام و حد و مرز قائل نیست تا جایی که به شوهر و خونواده ی شوهر اجازه میده چنین برخوردی باهاش کنند! 

خب وقتی خودتون اجازه ی چنین توهین های بزرگی رو به شوهرت میدی، الآن ما چی بگیم بهت؟ 

شوهرت جای اینکه دستاتو ببوسه و شرمنده ی این همه زحمت کشیدنت باشه، سیلی میزنه؟؟!!!! 

الان با همه ی قدرتت باید از حق خودت دفاع کنی. 

از شأن و منزلت و خانوم بودنت، از جنایتی که باهات کردند! 

بنظر شما من چه واکنشی نشون بدم الان تروخدا راهنماییم کنید

من عزیزم مشاور خانواده نیستم، بنابراین نمیتونم همینجوری یه چیزی بگم...... 

در واقع هیچ کس بدون شناخت کامل از شما و همسرت و خونواده ی همسرت، نمیتونه نظر خاصی بده. 

ولی هر چی هم که بوده باشه، بطور طبیعی همه می دونند که رفتار شوهرت و خونواده اش خیلی ناپسند بوده. 

خودت بهتر همه شون رو میشناسی بنابراین با توجه به توانایی هات و شرایطت در یک زمان مناسب، ابتدا با همسرت صحبت کن ببین چه جوابی برای این حرکتش داره؟ 

از گفتگوی محترمانه شروع کن و همینطور بقیه ی مراحل رو بگذرون ببین چه نتیجه ای می گیری. 

بعضی مسائل زندگی، یه روزه حل نمیشه، باید تفکر و تدبر کرد راجع بهش بعدش از راهکارهای سالم استفاده کرد.