سام خانوما من و همسرم باهم دوست بودیم بعد کلی مشکلات بهم زسیدم 6ساله ازدواج کردیم یه پسر2/5ساله داریم اوایل روابطمون از هر لحاظ عالی بود وقتی پسرم لدنیا اومد یه سری نشکلات میش اومد و من مثل افسرده ها شدم ولی پیگر دکتر نشدم از همسرم سرد شدم تا اینکه سال پیش همسرم پیشنهاد عالی یه شرکت رو رد کرد برای ارتقای شعلیش و این باعث اختلافمون شدتا امسال سر این موصوع بحث داشتیم تا اینکه وضع بدتر شد دعوا به خانواده ها کشیده شد تابستون امسال دعوای مفصلی کردیم هم سر رد پیشنهاد هم سر ازار اذیت خانواده اش الان از تابستون با خانواده های همدیگه قطع رابطه کردیم هر کس تنهایی دیدن خانواده اش میره و من و شوهرمم به کل از خم سرد شدیم نه حرفی نه خنده ای نه گردشی مثل 2تا دوست تو یه خونه هستیم الان از نطر روابط جنسی هم که افتصاح اخرین بار 1ماه پیش رابطه داشتیم خلاصه بگم سایه همو با تیر میزنیم فقط اینو بگم که مقصر اون هست با اون همه اذیتی که خانواده اش برام کردن طرف اوناس هیچ جوره کوتاه نمیاد خواهرش عید پارسال اونده خونه ما بچم چن بار مریص شده یه زنگ نزده بپرسه ولی این هی میره خونه خواهرش خودشو واسه مادر و خواهر عفریتش میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما با يه مشاور صحبت كن حيفه كه زندگيتون خراب كنين
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
راجع به پيشنهاد رد كرده و رفتار هاي خانواده اش هم صحبت نكن گذشته گذشته. فقط باعث تنش ميشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
باهاش صحبت كن و بگو دوستش داري فقط يه كمي دلگير بودي ولي الان حيفه زندگيمون رو خراب كنيم و زندگي اين بچه رو. بگو آماده اي از اول شروع كني.
واسه خودم بجای یه قدم هزار قدم برداشتم تا قبل دوستی و ازدواج با من یه ادم گوشه گیر بود هیچی بلد نبودم حتی اداب معاشرت الان برای من شاخ شده من ادمش کردم زندگیشو ساختم جیبشو پر پول کردم همیشه بهش گفتم بهترین لباس رو بپوش بهترین ماشینو سوار شو بهترین گوشی رو بردا با دوستات برو سفر ولی الان شاخ شده قبلناش یادش رفته دیگه چیکار میکردم براش