2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید روابط سردی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 39 پست

چی بگم...شاید اگه یکیتون کوتاه بیاین وسعی کنید گذشته رو به رو نیارید بهترشه...

اینو مثل فیلما نمیگم گذشت وفلان اگه میگم کوتاه بیا تا خودت آرامش پیداکنی من یه سری کارا رو انجام دادم...نتیجه دادشاید بدردن بخوره

یه وقت پیداکن وقتی شوهرت نیست دکور خونتون رو عوض کن مخصوصاااا اتاق خواب وحسابی تزئین ومرتبش کن

یه غذایی رو که دوست داره آماده کن

حسابی به خودت برس و یه لباس خوشگل بپوش ترجیحا باااز باشه

با اینکه شاید غرورت نذاره اما برای آرمش خودت که زندگیت برگرده سرجاش وقتی اومد باهاش خوش برخوردباش بگو بخند بعد مستقیم بگو بیا خانواده هامون رو ببخشیم ورفت وآمدو شروع کن حتی اگه دلت به این کار راضی نیست تظاهر کن...هرچی باشه کم پیش میاد کسی قید خانوادشو هرچندم بد باشن بزنه...موفق باشی عزیزم شاید به نطرت مسخره بیاد وباغرورت کنار نیا ولی فکرمیکنم ارزش بهبودزندگی رو داشته باشه...

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار تو حافظه پنهان. رابطه ات رو ترميم كن و اونم بسپر به خدا اتفاقا جالب تره بعد يه مدت خودشون ميان ميگن چه بلاهايي سرشون اومده شما هم ميفهمي كه خدا جاي حق نشسته

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

حالا پیشنهاد شغلی به جهنم که رد کرده مسئله الان خانواده اش هستن انگار من لرث پدرشونو خوردم از بس باهام بد تا کردن تو این دعوا مادر شوهر برگش گفت کاری نکن بچه رو ازت بگیریم  تو ولخرجی اونهمه طلا برای چی خ یدی چرا خونت وسایل میخری چرا منطقه بالا میشینی و کلی حرف دیگه

منم بهش میگم ولی اون انگار نه انگار تمام این حرفارو مادرش جلو خودش بهم گفت اون عوص طرفداری ازمن طرف مادرشو گرف

واسه خودم بجای یه قدم هزار قدم برداشتم  تا قبل دوستی و ازدواج با من یه ادم گوشه گیر بود هیچی بل ...

حالا كه ساختيش حيف از دست بديش پس تلاش كن تو دستت نگهش داري. كليد قلب مردا هم كه ميگن شكم و....خلاص

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من خيلى وقته به امضاى خودم عمل ميكنم  تو رابطه با خانواده شوهر  ديگه مشكلى ندارم  ...

احسنت دوست عزیز

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
حالا پیشنهاد شغلی به جهنم که رد کرده مسئله الان خانواده اش هستن انگار من لرث پدرشونو خوردم از بس باه ...

انقدر به شوهرت برس بذار هرچي شد طرف تو رو بگيره. اصلا هم گلايه كارهاشون رو پيش شوهرت نيار تا به وقتش

دلارام جان بخدا من اون خیلی سرتر هستم هیکلم 20 هست قیافم خوبه خونه زندگیم دست گل هست  همیشه بهترین غذاها و دسرهارو  رس میکنم ولی کو توجه مثل یه ربات 9شب میاد غذاشو میخوره با پسرم بازی میکنه فیلمشو نگاه میکنه میخوابه حتی دریغ از یه تشکر برای شام

حالا پیشنهاد شغلی به جهنم که رد کرده مسئله الان خانواده اش هستن انگار من لرث پدرشونو خوردم از بس باه ...

چرا فکر میکنی اینجور اتفاق ها واسه شما افتاده فقط.

من تازه عروس بودم با سن کم،مادرشوهرم اومد پایین هرچی ک میتونست گفت چرا! چون من به شوهرم گفته بودم چرا پشت سر من بد میگه پیش همه.

نتیجه ش چی شد اینکه شوهرمم یه سیلی زد بهم.

بازم همه اینا باعث نشد که باهم سرد بشیم.

فقط یجورایی شوهرم بهم خیانت کرد بعده اون دیگه ازش سرد شدم.

اینکه کاری نکرده خودت شوهرتو ول کردی

اونم پناه میبره به خونوادش ،کسایی که ازش توجه میبینه

مریم2017 میگی چیکار کنم دیگه هر کار کردم 

بعد زایمانم دکتر گفته بود افسردگی داری من زیاد پیگیر نشدم تا اینکه الان حس میکنم واقعا افسرده هستم فقط گریه میکنم پرخاشگرم  بار اخر براش نامه نوشتم گفتم از این سالها که سختی کشیدیم گفتم من افسره شدم الان دهنش افتاده تقی به توق میگه دیوانه دیوانه

عزیزم غصه نخور ما زنها چون شوهرمون اولویتمونه انتظار داریم شخص اول زندگیشون باشیم و ازمون دفاع کنن ولی یه حقیقت تلخه که مردای ایرانی هیچکسو به مادرشون ترجیح نمیدن شوهر من یه بار گفت آدم نباید پشت مادرشو به زنش بده

پسرم همه دنیام 😘💋💕

تا زمانی که زندگی میدون جنگ بین عروس وخانواده شوهر باشه ارامش معنا نداره 

اکه همسرتو میخای باید خانواده شو هم بخوای خوب یا بد 

مگه خود ما بی عیب و نقصیم 

ادمها رو ب خاطر خصوصیاتی که نمیپسندیم نمیتونیم کنار بزاریم ولی میتونیم کنار بیایم 

باید رویه زندگیتو عوض کنی وگرنه وضع بدتر میشه 

اینکه ماشین خوب وگوشی خوب ب همسرت پیشنهاد کردی چون شوهرت بود ودوست داشتی شوهرت با کلاس باشه منتی نیست 

ببین ب ازاش چی ها رو ازش گرفتی شاید غرور 

شاید حرمت وهویت و....

دوست خوبم 

اینو بدون برا اینکه تو دل شوهرت جا باز کنی و همیشه براش ملکه باشی چندتا نکته هست 

اولا همیشه حتی به ظاهر از مادرش تعریف کنی و بهش احترام بزاری

این باعث میشه اگ زمانی هم مادرشوهرت جلو شوهرت بدت بگه شوهرت بگگه زن من همش خوبی شما رو میگه بعد شما اینجور؟!!!اینجور سمت خودت میکشیش.

مردا مامانی هستن صدتا طزنم داشته باشن مامانشون دوس دارن پس برا حفظ زندگیت باید خوب بجنگی

نکته دیگه قهراتون نزار طولانی بشه نزار به حرف نزدن باهات عادت کنه

زود  غذای مورد علاقشو بپز و لوندی کن تا اشتی کنید

بعد کم کم وابسته اش کن عین روزای اول اشناییتون رفتار کن..

اگر عمل کنی به موارد بالا میشی ملکه برا شوهرت 

اگرم با این خشم عصبانیت پیش بری ....  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...