سام خانوما من و همسرم باهم دوست بودیم بعد کلی مشکلات بهم زسیدم 6ساله ازدواج کردیم یه پسر2/5ساله داریم اوایل روابطمون از هر لحاظ عالی بود وقتی پسرم لدنیا اومد یه سری نشکلات میش اومد و من مثل افسرده ها شدم ولی پیگر دکتر نشدم از همسرم سرد شدم تا اینکه سال پیش همسرم پیشنهاد عالی یه شرکت رو رد کرد برای ارتقای شعلیش و این باعث اختلافمون شدتا امسال سر این موصوع بحث داشتیم تا اینکه وضع بدتر شد دعوا به خانواده ها کشیده شد تابستون امسال دعوای مفصلی کردیم هم سر رد پیشنهاد هم سر ازار اذیت خانواده اش الان از تابستون با خانواده های همدیگه قطع رابطه کردیم هر کس تنهایی دیدن خانواده اش میره و من و شوهرمم به کل از خم سرد شدیم نه حرفی نه خنده ای نه گردشی مثل 2تا دوست تو یه خونه هستیم الان از نطر روابط جنسی هم که افتصاح اخرین بار 1ماه پیش رابطه داشتیم خلاصه بگم سایه همو با تیر میزنیم فقط اینو بگم که مقصر اون هست با اون همه اذیتی که خانواده اش برام کردن طرف اوناس هیچ جوره کوتاه نمیاد خواهرش عید پارسال اونده خونه ما بچم چن بار مریص شده یه زنگ نزده بپرسه ولی این هی میره خونه خواهرش خودشو واسه مادر و خواهر عفریتش میکشه
دلارام جان بخدا من اون خیلی سرتر هستم هیکلم 20 هست قیافم خوبه خونه زندگیم دست گل هست همیشه بهت ...
عزیــــــــزم...میفهمم چی میگی...به نظرم اگه رو در رو بااحترام درددل میکردین خوب بود
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
عزیزم غصه نخور ما زنها چون شوهرمون اولویتمونه انتظار داریم شخص اول زندگیشون باشیم و ازمون دفاع کنن و ...
آره بیشترظون همینطورن
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
عزیزم شما نباید زیادی واسه شوهر از خودت مایه بزاری. بیشتر به خودت توجه کن.یه مدت اروم بودن اینجور وقتا خیلی تاثیر داره منظورم اینه که کارای خودتو انجام بده و به شوهرت هم بی تفاوت باش تا اعصابت کمی اروم شه.بعدش یواش یواش شروع به حرف زدن کن. اونم گله و شکایت دیگه نباشه. راجع به افسردگی خودت متاسفانه بیشتر مردها جنبه ندارن که راجع به افسردگی و پیش روانشناس رفتن رو واسشون بگی،فورا یه لقب دیوانه رو میچسبونن بهت.شما این مسائل رو عنوان نکن جلوی شوهرت و سوژه دستش نده که بعدا هر چی بشه بگه این مشکل داره. میدونم سخته ولی یه مدت اینجوری رفتار کن ببین چی میشه.
بخدا من خیلی کارا کردم بر زندگیم ولی این مادر شوهر عفریته من میگه چرا پدرت برای دا اشت پول میده چرا ماشین میخره شوهرمم گوشش پر میشه میگه پدرت کمکمون کنه ال کنه بل کنه درحالیکه پدرمن تا تونسته حمایتمون کرده بعدش این حرفارو میگه منم جوش میارم بحث میشه
مادرشوهرم وقتی قبلا میرفتم خونشون املت یا تخم مرغ میذاشت جلومون درحالیکه ما هفته ای 1بار میرفتیم ولی وقتی داماد اونجابود انواع غذاها میپخت از جلو منم برمیدلشت میذاشت جلو داماد تو زایمانمم کل کاروهای فامیل های شوهرمو بامن تقسیم کرد تو خونش جشن گرفت برای پسرم فامیلاش اوندن بعد رفتنشون گفت پولارو بیار بعد تصف نصف کردحالا وضع مالیشم عالیه ها فقط برای من وپسرم خسیسه😠😠😠حالا اینا نمونه های کوچکی از مسایلمون هستن
بچه ها هز همه بدتر اینکه ما کلا از نظر زناشویی باهم قطع رابطه کردیم من کلا سرد شدم فکرکنم اونم همینط ...
عزیزم این که نشد زندگی بهتره یه ادامی کنی با یه مشاوره صحبت کنید یا اگه نیست سعی کن روابطتو با شوهرت درس کنی که یواش یواش بیاد نزدیکت این زیاد هوب نیست که واسه رابط زناشویی نمیتد نزدیکت