2777
2789
عنوان

مامان بابا

79 بازدید | 3 پست

من همیشه یه سری خاطرات تو ذهنم بولده 

مامان بابا میخوام یه خاطره رو باهم مرور کنیم کلاس سوم بودم شب چله بود برقا رفته بود بابا من و مامان و داداش تو خونه شام پختیم مامان باسلوق درست کرد و کیک باقلوا امیرحسین بادکنک هندونه ای خریده بود باد میکرد بابا اون هندونه ای که خریده بودی تو بالکن از دست امیرحسین افتاد ترکید ما هم نشستیم سرش شروع کردیم خوردن بقیش هم مامان قاچ کرد گذاشت سر سفره

اون شب یادتونه برقا رفته بود من رفتم شمع اوردم نمیدونم چرا اما خیلی حال داد خونه یخ کرده بود مامان رفت پتو اورد پیچیدیم دور خودمون نشستیم پای تلویزیون

حالا شما ها نیستید پیش من اما روحتون کنار منه بابا اقا هیراد من بزرگ شده الان شده یکساله تازه یادگرفته میگه بابا امیرعلی هم یه بابایی شده عین خودت تازه یه دختر هم تو راه دارم خانواده من شده چهارنفره کاش پیشم بودید 

مامان بابا یلداتون تو اسمون ها مبارک برای من و امیرعلی و بچه هام دعا کن

روحشان شاد....منم دلتنگ پدر ومادرمم اونا رو سال ها پیش از دست دادم وقتی نوجوان بودم....🖤الان من هم به لطف خدا یه خانواده چهارنفره دارم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظشون کنه خدا رحمتشون کنه

ممنون گلم...داغ پدر و مادر هیچ وقت سرد نمیشه🖤همدردیم....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️