محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 عنوان بیاید عکس یلدایی بزارین کیف کنیم 😍🎅 157 بازدید | 11 پست ما دعوتیم بعدا عکسارو میزارم شمام بزارین الان 😊 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛 1403/09/30 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22005 دعوتیم.. اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 باشه بذار شما فعلا بزارین ما شامم دعوتیم الان هنوز نرفتیم بعدا میریم اون موقع میزارم 😅😅 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 دعوتیم.. اره خونه عموم دعوتیم عمه و بابامو اینا هستن منو شوشو پسرم میریم 😅😅 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19464 خوش به حالهمه اینایی که دارن جشن بگیرنما که هیچی دستمون نیس ن پول ن چیزی خیلی وقته عزیزامونو ندید مادرم خیلی وقته خواهراش و مادرشو ندید ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22005 اره خونه عموم دعوتیم عمه و بابامو اینا هستن منو شوشو پسرم میریم 😅😅 😂😂منظورم اینه ماهم دعوتیم😁😁خخخیلی خیلییی بهتون خوش بگذره ان شاءالله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31595 من فردا یلدا میگیرم الان فقط عکس از مهمونی کریسمسی موجوده که دو هفته پیش رفته بودم😂 https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 😂😂منظورم اینه ماهم دعوتیم😁😁خخخیلی خیلییی بهتون خوش بگذره ان شاءالله اها 😂😂😂به شماهم 😍 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 خوش به حالهمه اینایی که دارن جشن بگیرنما که هیچی دستمون نیس ن پول ن چیزی خیلی وقته عزیزامونو ندید ما ... عزیزم 😢چقد ناراحت شدم انشالله خدا کمکتون کنه 🙂 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
محمدجوادقندی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 من فردا یلدا میگیرم الان فقط عکس از مهمونی کریسمسی موجوده که دو هفته پیش رفته بودم😂 همونارو بزار اگ دوس داری 😍 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛