2777
2789

بچه ها حالم خیلی خیلی بد شده نزدیک دو ساعته که متمرکزم و رفتن برقو نبود نت و حجم بالا پیاما خواهش میکنم درک کنید اگه دیر جواب دادم یا جواب ندادم اصلا نمیشه کنترل کرد تاپیکارو و من باید متمرکزم بمونم تا جوابارو اشتباهی و تا به تا ندم
اگر جواب نگرفتید یا بازم سوال دارید یا هرچیزی لطفا لطفا خصوصی بدید همرو دونه دونه ج میدم فردا هم همه رو تکمیل میکنم
عذر میخوام از همتون بدونید که عمدی نیست

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

واقعا انرژیمون کمه و اصلا اینجوری بی فایده اس اگه تاپیکامو خونده باشید متوجه میشید خیلی اگه ضروریه نمیتونید تا فردا و تاپیک جدید صبر کنید خصوصی بدید

الان نگم؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۲ تا سوال دارم ب هر کدوم براساس درستی حست برسم برات ۵ تا حمد میخونم امیرحسام کی بهم برمیگرد ...

2 تا 3 وعده نزدیک

عزیزم من ۲ تا سوال دارم ب هر کدوم براساس درستی حست برسم برات ۵ تا حمد میخونم امیرحسام کی بهم برمیگرد ...

رفتید یا اینکه 1 تا 4 وعده نزدیک

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

لطفا تو اولین تاپیک حس شیشم بپرسید سوالا زیادن تا فردا همرو جواب میدم اینجا نپرسید گم میشن ممنون

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید د ...

دوستتون داره و اینکه حس میکنم مشکلی براتون پیش نمیاد و اوکیه نگران هستید که راجبتون بد فک کنه و حق میدید اما همچنان دوستتون داره و تا دو ماه اینده رابطه وارد میشید باها