2777
2789
عنوان

من و جاریم باهم بارداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَه هرچی پیدا می کنند ی عده میخان کشورو باهاش بکوبونن...

بی شخصیتی جاری ایشون چه ربطی به فرهنگ کشور داره؟🙄🙄🙄🙄

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

واااا چه حرف ها بگو شرمنده باهات هماهنگ نکردم چه جیزها ول کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من کاری با حرف جاری و اینا ندارم 

این که همبازی میشن هم درست 

ولی چون تو یه رنج سنی ان 

تو دورهمیا دهن مامان بدبخت آسفالته 

من کشیدم میدونم 

یه لحظه باهم نمیسازن 

هر دوشون تو یه سن و خواسته مشابه 

واقعا دورهمی و رفت و آمد زهرمار آدم میشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

دختر منم با سه قلوهای جاریم همسنن

اینقدر باهم خوب بازی میکنن تو مهمونیا یکیمون نباشه بچه ها قهر میکنن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

منم چندماه پیش باردار بودم...از خانواده شوهرم فقط اول جاریم میدونست .... رابطه مون باهم خوبه... سه ماه پیش سقط شد... همین ده روز پیش جاریم گفت یه چیزی میخوام بگم که بعدا گله نکنی چرا بهم نگفتی گفت حامله س..‌‌‌‌‌‌اونم دوماهه... من واقعا خوشحال شدم براش... گفت اصلا تا الان نمیدونستم و پریودیام اصلا منظم نیس منم اصلا به فکرش نبودم پیگیرش بشم...اما خدایی من شاید فقط خیلی خیلی کم حسادت کردم بعدم واقعا براش خوشحال شدم...اون بچه سومشه من دومی بود که سقط شد...دخترم ودخترش واقعا همبازی خوبی برا هم هستن...واقعا تو مهمونیا خیلی باهم خوب بازی میکنن

اَه هرچی پیدا می کنند ی عده میخان کشورو باهاش بکوبونن...بی شخصیتی جاری ایشون چه ربطی به فرهنگ کشور د ...

منظورم تاریخ کشورمون نبود

فرهنگ ایران زمانی خوب بود که ایران مردمش کرامت داشتن و شاد بودن

همین یلدا و نوروز رو صدقه سر همون دوران داریم.

تاپیکا رو نگاه بنداز همه چی شده دخالت و دلخوری. الان فرهنگمون افتضاحه.بازم اگر حرف نابه جایی زدم عذر میخوام❤️🍬

بخدا حس منم این بود گفتم خوبه باهم همبازی میشن یهو اون برگشت این حرفو زد

اهمیت نده 

دیگه خودتون میدونید خانمها باردار میشن یکم از نظر روحی بهم میریزن.

ان شاالله به سلامتی این دوران بگذره و نی نی تون به دنیا بیاد