2777
2789
عنوان

چرا ایرانیا با واژه ی کتاب خوندن بیگانه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست
شما هم مغزتون آرایش کن براش ریمل بزن لباس گرم بپوشون شاید مغزت رشد کرد یکم

دیگه جوابتو نمی‌دم برا خودم ارزش قائل میشم با هرکسی هم صبحت نشم شما ریپ نزن سطح شعور رو حتی این همه کتابم بخونی تغییر نمیکنه اوکی گلم؟؟!

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

تو دنیای مدرن پر مشغله و پر از شلوغی رسانه و محتواهای کوتاه سوشال مدیا، حوصله کتاب خوندن روز به روز کمتر میشه.

به نظرم کسی که کتابخون نیست رو نمیشه الان کتابخون کرد. کتاب خوندن واقعا عادت و تمرکز خاص خودش رو میخواد.

ولی به نظرم پادکست که این روزها خیلی تو بورسه، میتونه کمی اوضاع فرهنگی رو بهتر کنه. یکی مثل علی بندری که خلاصه کتاب و مباحث تاریخی میگه فوق العاده داره تلاش میکنه تو این موضوع.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دیجی کالا کتاب های تخفیف خورده رو بخر مثلا من کتاب ۲۰۰ هزار تومن رو با ۱۸ تومن خریدم!!کتاب نو و ...

میدونم فدات شم😘😘😘این هفته دوتا خریدم یواشکی. چون غر غر میکنه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دیگه جوابتو نمی‌دم برا خودم ارزش قائل میشم با هرکسی هم صبحت نشم شما ریپ نزن سطح شعور رو حتی این همه ...

کسی از شعور و فرهنگ حرف میزنه که خودش اونو داشته باشه مگه نه گلم ؟ وقتی فرق استفاده ی لباس با کتاب رو نمیدونی من دیگه سکوت میکنم برو به قر فرت برس کتاب چی هس اصن برات ولش کن بابا🤣🤷‍♀️

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

تو دنیای مدرن پر مشغله و پر از شلوغی رسانه و محتواهای کوتاه سوشال مدیا، حوصله کتاب خوندن روز به روز ...

عزیزم هر چیزی با تلاش و همت شدنیه 

موضوع اینه که خود مردم نمی‌خوان در حدی داغون شده وضع که کسی که کتاب میخونه رو مسخره میکنن تو همین تاپیکم بعضی از کاربرا گفتن

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

مطالعه فقط خوندن خودکتاب نیس طرف میتونه متن موردنظروتوپی دی اف بخونه یامستندببینه یا۰۰۰

شما متوجه منظور من نشدین انگار بحث من سر کتاب نخوندنه نه اینکه به چه روشی بخونن 

مردم البته یسریاشون فقط دلقک بازی و طنز درست کردن حتی با مشکلات بقیه و همینطور رقابت سر زیبایی و عملای وحشتناک و سرهم دیگ کلاه گذاشتن و به هم نوع خود رحم نکردن و زیرآب زدن و پشت سرهم بدگویی کردن و خوب بلدن 

کتاب؟؟؟

کتاب برای ایناهم زیادیه نمی‌خوان ک آگاه بشن 

چون بجای دانستن و رهایی از نادانی و بیرون اومدن از تاریکی،ترجیح میدن تو جهالت و خرافات و ...به سر ببرن 

این مردم با کتاب بیگانه هستن و حتی طرف هم سعی در بیدارشدنشون کنه روهم به تمسخر میگیرن