2777
2789
عنوان

چرا ایرانیا با واژه ی کتاب خوندن بیگانه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق کتابم عااااشق ها. ولی شوهرم میگه چرا برای کاغذ میخوای پول بدی؟؟  

از کتاب الکترونیکی هم بدم میاد.کتاب کاغذی دوس دارم.‌کتاب قرضی هم خوشم نمیاد.‌دوس دارم مال خودم باشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مطالعه فقط خوندن خودکتاب نیس طرف میتونه متن موردنظروتوپی دی اف بخونه یامستندببینه یا۰۰۰ 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم اینجور چیزا سرمایه گذاری و از اساس آموزش لازم داره نمیشه جامعه رو مقصر دونست دولت باید با برنا ...

آره کاملا درست میگی صد درصد مشکل از بالا بالاهاست که بی سوادی مردم به نفع شون هس 😊 ولی گلم درسته که وضعیت جامعه اینطوره ولی مردم که بچه نیستن درک و فهم دارن خودشون باید شروع کنن چون همه چیز در نهایت به ضرر خودشونه جهل یه سرزمین یعنی نابودی اون سرزمین و کشورای رقیب هم اینو میخوان تو برو کشورای خاورمیانه ببین تا متوجه شی 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

دلت خوشه ها الان مردم درسشونم نمیخونن چه برسه کتاب متفرقه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

مشکل اصلی مردم ما اینه ما از بچگی از کتاب زده شدیم و وقتی که بزرگ شدیم اکثر ما معتاد فضای مجازی شدیم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ببخشید شما لباس گرم کتاب بگیر زیر بلغت عروسیم کتاب بزن به صورتت .

شما هم مغزتون آرایش کن براش ریمل بزن لباس گرم بپوشون شاید مغزت رشد کرد یکم 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

من عاشق کتابم عااااشق ها. ولی شوهرم میگه چرا برای کاغذ میخوای پول بدی؟؟ از کتاب الکترونیکی هم بدم م ...

برو دیجی کالا کتاب های تخفیف خورده رو بخر مثلا من کتاب ۲۰۰ هزار تومن رو با ۱۸ تومن خریدم!!

کتاب نو و کیفیتش خوب بود واقعا

من به جز کتابهای تاریخی

هیچ کتاب دیگه ای رو دوست ندارم

هیچکدام محتوای ارزشمندوجالبی ندارن

تا دلت هم بخواد کتاب خوندم

انواعشون رو...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱