2777
2789
عنوان

بیایین

43 بازدید | 3 پست

چقدر مشاورا گوه شدن پسره چون دانشجو فرهنگیان شده انگار از باسن اسمون افتاده من گفتم مشاوره قیمت جزوشو پرسیدم این گفت گرونه منم جدی نگرفتم حرفاشو  با استیکر خنده و اینا میپرسیدم نمیخاسم بخورمش که بعد این گفت چقدر انلاینی تو درس نداری گفتم نه تایم استراحت میام بعد گفت من اصن تلگرام و اینستا نداشتم سال کنکورم دخترم منم گفتم چن سالتونه همچین گغتی دخترم گفت 21 و سوالت تموم شد برو سر درست بگذریم منم گفتم مشاورا هم مشاورای قدیم بیتربیت یه استیکر خنده چون واقعن اهمیت نمیدادم جدی نگرفتم طرفو بعد گف باید حد خودتو میدونستی و به سلامت بلاک کردیم همو چرا به یه جایی میرسین مثل گوه خودتونو میگیرید اتم جابجا نکردین که 

میگذره میرسیم میبینیم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واقعا چیز خاصی نگفتم چرا باید انقد خودشیفته بشن

نمیدونم واقعا پارسال بود ی دختره دانشجو فرهنگیان بود بهش پیام دادم ی سوال بپرسم انقدر با اکراه جواب داد..

بعد پشتیبان مشاور خودم پزشکی تهران میخونه رتبش دو رقمی بوده انگار نه انگار.. بچه خوب و خاکی.. هر وقت سوال دارم عین آدم جواب میده

.