2777
2789

دوتا بچه دازم.دخترم ۵ساله پسرم ۵ ماهه

ب کار هیچ کدومشون کار نداره،نه خوابوندنشون نه شب بیداریهاشون نه مریضی هاشون هیچی هیچی..........

امشب هم پسرم بدخواب شده بوو نمیخوابید منم گفتم خوب خودتو راحت کردی و ب هیچی کار نداری اونم گفت سر ب سرم نذار خیلی خستم‌....

منم بخاطریکه بحثی پیش نیاد دیگه چیزی نگفتم ولی از دستش عصبانی هستم

همه ی کارهاشون مال منه....کی گفته کار بچه ها مال مامانشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم باردار بودم رفتم دخترم رو مهد ثبت نام کردم آزمایشش رو انجام دادم عکس گرفتم فرم گرفتم کارهای ثبت نامش رو انجام دادم ولی اون داحت راحت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترشون همینن ناراحت نباش😁 گلم نی نی ات کوچیکه خیلی اذیت میشی به خودت بیشتر برس انرژی داشته باشی

خیلی اذیت میشم ،بی خوابی و گار زیاد خیلی خستم کرده ،گاهی احساس میکنم انرژی بدنم یهویی تموم میشه

خوب مگه از قبل نمیشناختیش.شما که توان بزرگ کردن دوتا بچه رو نداشتید باید فعلا بچه دوم نمیاوردید تا اولی بزرگتر بشه.کلا برای بچه بزرگ کردن مادر باید آمادگی داشته باشه رو کمک مردا نمیشه حساب کرد.

شوهر ندارم که😁😁😁

پس خوب استفاده کن عزیزم

منم تا وقتی خونه بابام بود برای خودم کیف میکردم،روزها تا ساعتهای ده یازده خوااااااااااب 

ولی الان شب ساعت دوازده یک میخوابم از شش هم بیدارم

عزیزم کاش سر اولی عادتش می دادی. همین الانم زود کوتاه نیا. بحثم شد که شد. بچه هاشن وظیفشه اونم بهشون ...

از کم خوابیدن و کار زیاد بعضی وقتها واقعا کم میارم،الامم خیلی زود عصبی میشم بخاطر کم خوابی هم هست

وای خیلی سخته که.

من یه پسر دارم. روزایی که همسرم خونه هست خودش پسرمو میبره میشوره و باهاش بازی میکنه.تا منم به کارا برسم.

من تصمیم داشتم پسرم 3 سالش شد دوباره باردار بشم.

پس خیلی سخته؟

😍😍😍😍😍