2777
2789
عنوان

اعصابم از دست شوهرم خورده👹👹👹👹👹

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 31 پست
از کم خوابیدن و کار زیاد بعضی وقتها واقعا کم میارم،الامم خیلی زود عصبی میشم بخاطر کم خوابی هم هست

منم همینطور بودم پسرم تازه بدیا اومده بود یدفعه بی حال میشدم میفتادم یه گوشه.

الان یکم بهتر شده.

😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میشم ،بی خوابی و گار زیاد خیلی خستم کرده ،گاهی احساس میکنم انرژی بدنم یهویی تموم میشه

نمیدونم طبق کدوم قانون نا نوشته آقایون کاری که به عنوان وظیفه بهشون گوشزد بشه انجام نمیدن و برای اینکه خدایی نکرده به قباشون نخوره خانم بیچاره باید کلی فکر کنه و کاری که از همسر بچه ننه نازک نارنجیش میخواد رو در غالب ی نیاز طرح کنه .. بلکه آقا دلش ب رحم بیادو به دنبال تامین نیاز بیوفته

شما هم گر چه مشکله اما سعی کن حرفاتو از حالت غر طوری به مطرح کردن نیاز تبدیل کنی

نگو خودتو راحت میکنی بچه توام هست بیا بگیرش

بگو خیلی خستم انرژیم ته کشیده سرم گیج میره نمیتونم فلان کارو بکنم

وای خیلی سخته که. من یه پسر دارم. روزایی که همسرم خونه هست خودش پسرمو میبره میشوره و باهاش بازی میک ...

بستگی داره ک همسرتون کمکتون هست یانه

ولط درکل برای بچه ها خوبه ولی اکه کمک نداشته باشبد سخته

از کم خوابیدن و کار زیاد بعضی وقتها واقعا کم میارم،الامم خیلی زود عصبی میشم بخاطر کم خوابی هم هست

عزیزم منم یه بچه دارم خداروشکر الان پنج سالشه الان که گفتی یاد خودم افتادم بچم خیلی نا اروم بود خیلی اذیت شدم ولی الان اگه به اون زمان برمیگشتم اصلا کار خونه نمیکردم منم شوهرم کمک نمیکرد زیاد البته بلد نبود یا خودش رو به اون راه میزد الانم بچه دوم میخوایم ولی من میترسم کمک نکنه

عزیزم بعضی وقتا دو تا بچه رو بذار کنارش بگو به قدری خسته و بی انرژی ام دارم می میرم یه لیوان آب قند یا چای نبات بذار کنار دستت، دراز بکش. حرف زد بگو یه بلایی سرم می یادا خودت می مونی و دو تا بچه کوچیک

بذار متوجه شه و باور کنه که واقعا انرژیت ته می کشه

عزیزم بعضی وقتا دو تا بچه رو بذار کنارش بگو به قدری خسته و بی انرژی ام دارم می میرم یه لیوان آب قند ...

خیلی هم زود عصبی میشم ،بخاطر همین کم بودن سطح انرزی بدنم هست،مخصوصا ک بچه هم شیر میدم