2777
2789
عنوان

تاثیر بددهنی و بداخلاقی روی بچه

306 بازدید | 23 پست

یجورایی با خدا معامله کردم که رفتارهای بد و بددهنی های همسرمو تحمل کنم البته تو وقتایی آرامش دلخوریام رو میگم  البته به نظرم دست خودش نیست و خیلی وقتا پشیمون میشه دکترم رفته ولی اولاشه و بهتر شده ولی هنوزم فاجعس. بعضی وقتا دلم برای خودم می سوزه که با این تحصیلات و موقعیت و ظاهر همچین حرفا و رفتارهایی رو شاهدم ولی بازم دردم این نیست..‌‌‌‌‌‌‌.

دردم بچمه که نکنه از بایاش الگو بگیره 

.کسی دیده بچه های یه آدم بی ادب و بداخلاق خوب و مودب یشن؟

همسرم و کسی ببینه اصلا بهش نمیاد و ظاهر خوب و آبرومند و خانواده خیلی خوب و متشخصی داره منم متاسفانه گول همین ظاهرو خوردم و خودشو تو بارداریم نشون داد .

به نظرم شما اگه به همسرت جلوی بچه اقتدار بدی ، و همسرت واقعا اون اقتدار لازم رو داشته باشه 

خودش براش کسر شانه که حرف نامربوطی بزنه

من خودم دغدغه ی همین رو داشتم اما با این کار خیلی حل شد 

یا یبار نشستم واقعااا با زبون خیلی نرم و مهربون و با سیاست از عواقب این کار گفتم 

و بعدش اگر حرف بدی میزدن خودمو به تغافل میزدم 

خیلی خیلی موثر بود

اقایون اگه زیاد چیزی رو بهشون تذکر بدیم ممکنه بخاطر اینکه اقتدارشون میشکنه عکسش عمل کنن

شما پیشرفت همسرتو ببین و بابتش ازش قدردانی کن مطمئن باش برای اینکه تعریف و تمجید از سوی شما بیشتر بشه تلاش میکنه برای بهتر شدن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفهای خیلی زشت ، فحش های چاله میدونی. کوچکترین اشتباهی بکنم فحشکشم می کنه بعدش عذرخواهی می کنه و میگه منظوری نداره ولی قلبم تیکه پارس . نسبت بهش سرد شدم و خیلی وقتا آرزوی مرگشو می کنم البته بعدش پشیمون میشم چون خوبیاس زیادی هم داره ولی این کارش باعث شده مثل گاو نه من شیر بشه 

حرفهای خیلی زشت ، فحش های چاله میدونی. کوچکترین اشتباهی بکنم فحشکشم می کنه بعدش عذرخواهی می کنه و می ...

خوبیاشو بازگو کن و بهش بگو حیفه برای شما که اینقدر خوبی این حرفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم شما اگه به همسرت جلوی بچه اقتدار بدی ، و همسرت واقعا اون اقتدار لازم رو داشته باشه خودش براش ...

آره اینو حس کردم که هر چی بیشتر تذکر میدم تو عصبانیت میشه نقطه ضعفم و لج می کنه. تو آرامش خودش قبول داره که اشتباهه ولی وقتی از کوره در می‌ره هیچی حالیش نی. بچمون تازه داره زبون باز می کنه و من خیلی نگرانم که فحش یاد نگیره

آره اینو حس کردم که هر چی بیشتر تذکر میدم تو عصبانیت میشه نقطه ضعفم و لج می کنه. تو آرامش خودش قبول ...

به نظرم طبق تجربه ی عینی خودم راهش فقط اقتدار دهی درسته 

نه جوریکه خودتو خورد کنی بلکه همسرت رو بالا ببری

من خودم با این مشکل دست و پنجه نرم میکردم و خداروشکر حل شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و اینو بهت بگم عزیزم ۹۰ درصد اقایون همینطورن چون نطبت به خانم ها حیای کمتری دارنو این مشکل دامن گیر ...

من خیلی بهش احترام میگذارم ولی خیلی دلم شکسته روابطمان هم بخاطر دلخوری های من خیلی کم شده کلا امیالمو از دست دادم احترام برام خیلی مهم بود و متاسفانه تو زندگی ندارم . مثلاً امشب یک ساعت بعد اینکه سرمو بوس کرد و بهم گفت خیلی دوستم داره سیر اینکه بچه پیشونیش کبود شد یا اینکه تقصیر من نبود کلی بهم فحشای ناجور داد 

به شدت تاثیر گذاره بچه کپی بر می داره اگه داد بزنه کسی دادمیزنه فحش بده فحش یاد میگیره و بالعکس‌.ببخشید متاسفانه باید بگم کاریش نمیشه کرد مگه اینکه اروم به بچت بگی کار بدی میکنه دست خودش نیست .فقط خود همسرت میتونه به خودش کمک کنه و لاغیر

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

و اینو بهت بگم عزیزم ۹۰ درصد اقایون همینطورن چون نطبت به خانم ها حیای کمتری دارنو این مشکل دامن گیر ...

کی گفته؟شکرخدا ده ساله ما جیزی ندیدیم .زن عثبی هم وجود داره 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

حرفهای خیلی زشت ، فحش های چاله میدونی. کوچکترین اشتباهی بکنم فحشکشم می کنه بعدش عذرخواهی می کنه و می ...

انکار شوهرت با شوهر من داداش باشه عین هم هستن دقیقا بخدا منم آرزو مرگش دارم پسرم پنج سالش بردم آمپول بزنه دردش اومد تمام فحش های ک از باباش یاد گرفته تپ مطب جلو مردم بهم داد ای خانم آرزو موند به دلم ی باز گله خانواده کنم فحش کش نکن یا درد دل کنم سر هر چیز کوچکی میشه لات چاله میدون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
من خیلی بهش احترام میگذارم ولی خیلی دلم شکسته روابطمان هم بخاطر دلخوری های من خیلی کم شده کلا امیالم ...

پس معلومه خیلی دوستت داره و عصبانیت هاش ناخوداگاهه

اگه ناراحت نمیشه یجور غیر مستقیم به یه روانشناس معرفیش کن یا خودت با روانشناس صحبت کن ..

شاید واقعا دست خودش نیست

انصافا تغییر خیلی سخته خودمو که جای همسرم میذاشتم میدیدم که چقدر سخته ویژگی که ۲۵ سال باهاش زندگی کرده چون همش تو جمعای پسرونه بوده بخواد کنار بذاره

من با روانشناس مطرح کردم و راهکارشو اقتدار دهی گفت که با مصداق بود و الحمدالله حل شد

به نظرم شماهم اول خودت در این باره با روانشناس صحبت کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40