2777
2789

اگه قبل ازدواج باشه به نظرم خوبه بگه...چون بعضیا روست ندارن....مثل من...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چجوری تعریف کنه مااوایل رابطمون از گذشتمون برای هم گفتیم ولی اینحوری ک خودمون ناراحت نشون بدیم ک متاسفیم تموم شده وفلان نه صرفا جهت دونستن بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
ن تعریف نبودابراز پشیمونی هم میکرد از اونا بد میگفت

خب میگه مثل اونا نباشی دیگه داره یادت میده که چطوری نباشی

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

کلا زر زیادی میزنن 

منم شوهرم به گفته خودش عاشقمه و یه تار موم رو با دنیا عوض نمیکنه 

ولی وقتی دعوامون میشه دلشو بشکونم برمیگرده میگه زن قبلیم و خونوادش با اون همه دعوا و دادگاه و پاسگاه دلمو نشکوندن که تو شکوندی 

خو به درک 

انقد اعصابم خورد میشه بهش فک میکنم دوست دارم دست بندازم گردنش خفه‌ش کنم

کلا زر زیادی میزنن منم شوهرم به گفته خودش عاشقمه و یه تار موم رو با دنیا عوض نمیکنه ولی وقتی دعوامون ...

والا اینم بهم گف با اونا رابطه جنسی داشته الانم پشیمونم خاک تو سرش دوس دارم خفه شکنم

والا اینم بهم گف با اونا رابطه جنسی داشته الانم پشیمونم خاک تو سرش دوس دارم خفه شکنم

همه مردا وقیح شدن چی بگم والا 

شوهر منم هیچی از گذشته شو تو زندگیش پاک نکرده بود الان که زیر یه سقفیم خودم دارم همه چیو از گذشته رو حذف میکنم که من اذیت نشم اون به درک