2777
2789

بیمارستان دولتی که میخوام برم تر و تمیزه نزدیکم هست ماماها هم دانشجو نیستن دکتراش هم بدک نیستن

بعد فکر میکردم اپیدورال انجام میدن 

چون چند نفر که سال های گذشته زایمان کرده بودن میگفتن داشتن 

منم ماما همراه گرفتم و...

حالا فهمیدم دیگه اپیدورال انجام نمیدن 

دکتر بیهوشی میگن همکاری نمیکنه نمیاد بزنه 

بنظر شما چیکار کنم 

برم با دکتری هماهنگ کنم اپیدورال انجام بدن واسم یا بیمارستانو عوض کنم پول ماما همراه هم باید بدم از اول چون این همین بیمارستان میاد فقط 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا اگه میتونی سزارین کنمن دوتا طبیعی آوردم واقعا سخت بود

من دو تا سزارین انتخابی داشتم چون خیلی وحشت داشتم 

الان هم مشکل ندارم 

اما همیشه میگم کاش جراتش رو داشتم خودم بچه هام رو طبیعی طبق روال طبیعت به دنیا می آوردم 

منم دنبال اپیدورال بودم ولی تهش ترجیح دادم روند طبیعی خودشو بره با اینکه سختم بود، ولی اگر دکتر بیهوشی خیلی خوبی که اپیدورال رو تخصصی انجام بده و سرشناس باشه استفاده کن، به حرف کسایی هم که میگن سزارین کن گوش نده، سزارین فقط برا کسایی خوبه که مجبورن انجامش بدن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

من دو تا سزارین انتخابی داشتم چون خیلی وحشت داشتم الان هم مشکل ندارم اما همیشه میگم کاش جراتش رو داش ...

مثل اینکه هر کاری کنیم بازم ناراضی م  

من مجبوری طبیعی آوردم زایمان اولم سخت بود.

اون موقع بود که سزارین اختیاری ممنوع شده بود تو شهرمون

همیشه میگم کاشکی میرفتم تهران سزارین میکردم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
من اپیدورال شدم فکر میکنم واقعا بدون اپیدورال غیرقابل تحمل بود برام لااقل ۶۰ ۷۰٪ فشار رو از روت برمی ...

بنظرت چیکار کنم برام انجام بدن ؟

مگه میشه بیمارستانی قبلا داشته باشه دیگه انجام ندن آخه

منم دنبال اپیدورال بودم ولی تهش ترجیح دادم روند طبیعی خودشو بره با اینکه سختم بود، ولی اگر دکتر بیهو ...

میگن انجام نمیدن از قبل برم هماهنگ کنم انجام میدن یعنی