2777
2789
عنوان

کخیس خوشمزه

493 بازدید | 16 پست

سلام خانوما امیدوارم حال دلتون خوب باشه یه دستور کیک خیس شکلاتی خوشمزه بدون فر در راهه که خودمم چندین بار این دستور رو امتحان کردم و فوق العادس

دستور کیک خیس شکلاتی خوشمزه  بدون فر
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد (به دمای محیط رسیده باشه و اینکه حداقل باید ۱ ساعت قبل بیرون بگذارید )
۱ لیوان شکر
نوک قاشق چای خوری وانیل
۱ لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
۲ لیوان آرد قنادی
۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو(حتما با کیفیت باشه روی کیفیت کیک خیلی تاثیر داره)
۱ قاشق مربا خوری بکینگ پودر

مواد لازم برای سس شکلاتی ❤️
۱/۳ لیوان شکر
۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای
۱/۴ لیوان روغن مایع(می تونید حذفش کنید )

طرز تهیه:
قبل از شروع کار این نکات زیر رو رعایت کنید تا کیک خوبی داشته باشید.
1⃣تخم مرغ هارو یه ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید و شیر رو هم همینطور
2⃣ آرد قنادی و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و حتما حتما ۳ بار الک کنید (مطمئن بشید که بکینگ پودرتون سالمه )
خب خب دیگه بریم سراغ درست کردن این کیک جذاب:
اول تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن برقی یا دستی فرق نمیکنه ۴ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا سفید و کشدار بشه بعد روغن و شیر رو اضافه و ۵ ثانیه هم بزنید نه بیشتر سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو کم کم به مواد اضافه کنید یه جا به مواد اصلا اضافه نکنید می تونید آرد رو ۳ قسمت کنید و خوب ترکیب کنید و به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید زیاد هم نزنید چون باعث میشه پفش بخوابه حالا مواد رو کنار بزارید و یه قابلمه به قطر ۱۸ الی ۲۰ سانتی متر انتخاب کنید و روی شعله بزارید تا حسابی گرم بشه ( خوشگلا شعله پخش کن یادتون نره) بعد که گرم شد حواستون باشه قابلمه تفلن باشه کف اون رو چرب کنید بعد مواد کیک رو یکجا نریزید چون گنبدی شکل میشه همه جای قابلمه بریزید و از وسط نریزید از کنار شروع کنید.  سپس درش رو دمکنی بزارید و شعله اول متوسط رو به کم حدود ۵ دقیقه بعدش دیگه کمترش کنید نیم ساعت اول در قابلمه رو باز نکنید
واسه ی سس تمام موادی رو که نوشتم اول مخلوط و بعدش روی شعله قرار بدید تا شکر حل بشه وقتی حل شد زیرشو خاموش کنید روغن رو آخر سر بریزید دقت کنید که اگه کیک هنوز نپخته بود زمان بدید تا بپزه و کیک باید سرد و سس باید داغ باشه وقتی کیک از داغی افتاد با سیخ چوبی سطح کیک رو سوراخ کنید و سس رو روش بریزید میتونید بعد اینکه سس کامل جذب شد کیک رو برگردونید و دوباره زیر کیک رو هم سس بزنید و تزئین کنید
نوش جونتون ❤️❤️
از شیر یا آب هم میتونید استفاده کنید
دقت کنید که بلافاصله بعد پخت کیک اون روز از قالب خارج و روی توری بزارید تا کامل خنک بشه و خمیر نشه
این کیک رو میتونید دو برابر کنید موادشو و کنار عزیزاتون لذتشو ببرید

عکسشو بزارم؟؟

بله

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به 😍من شیرینی و دسر و ... درست میکنم خوب میشه اما هیچ وقت نمیتونم کیک رو خوب دربیارم 🥲

این دستور رو درست کن پشیمون نمیشی من خودم چند بار تاحالا درست کردم همه دوست داشتن واقعا طعمش عالیه

مواد لازم 👇🏼

آرد ۱.۵ پیمانه 

روغن مایع نصف پیمانه

پودر قند نصف پیمانه

وانیل ۱ قاشق چ خ

زعفرون و پودر کاکائو به دلخواه 

روغن رو میریزیم داخل ظرف و پودر قند رو توش الک میکنیم و وانیل رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم . بعدش آرد رو که قبلا ۳ بار الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر تشکیل بشه . یکم که خمیر رو ورز دادیم اونو به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت زعفرون و به قسمت دیگه پودر کاکائو اضافه میکنیم . به اندازه گردو برمیداریم و گرد میکنیم و اگه دوست داشتی میتونی روش رو طرح بدی 

بعد میزاریم توی فر یا توی ماهیتابه روی گاز و حدود نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه