2777
2789

ما هر سال شب چله میرفتیم خونه مادر شوهرم،امسال مادر شوهرم ،شوهر خواهرش تازه فوت شده میره اونجا،،مامانم زنگ زد دعوت کرد فردا شب اونجا باشیم خوشحال شدم،،من و دخترم ده روزی میشه ویروس جدید گرفتیم تب و لرز و اسهال و استفراغ دو روز میشه خوب شدیم باز امشب پسرم اینطور شده،،اونجام کنسل شد چون ویروسیه همه بچه ها میگیرن،،اشکم در اومده 😔😔

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیبی نداره ماهم امسال تنهاییم ، چون همه سرما خوردیم وجایی نمیریم، خودت با بچه ات و همسرت خوش باش،میز خوشگل بچین و لذت ببرید، حالا شایدم بچه ات خوب شد تا فردا، ده روزه گرفته دیگع ، فکر نمیکنم دیگع انتقال بده

عیبی نداره ماهم امسال تنهاییم ، چون همه سرما خوردیم وجایی نمیریم، خودت با بچه ات و همسرت خوش باش،میز ...

ان شاءالله زودتر خوب بشین عزیزم،،ن من و دخترم ده روزی میشه گرفتیم الان بهتریم،،پسرم از صبح تب و لرز داره و اسهال استفراغ

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

[QUOTE=365025544]ان شاءالله زودتر خوب بشین عزیزم،،ن من و دخترم ده روزی میشه گرفتیم الان بهتریم،،پسرم از صبح تب و لرز ...[/QUخوب میشه ان شااله، سخت نگیر یسالم خانوادگی خوش باشید ،فکر کن شهر غریب هستی ،اینم یه خاطره میشع، سعی کن یه میز خوشگل بچینی و اهنک بزاز وخانوادگی کیفش ببرید