melvine مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 عنوان بیایید یه آرزو کنید که انشاالله تا یلدای سال بعد برآورده بشه🍉❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 96 پست اول خودم اول اینکه به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم کنم و کارش درست بشه 🤍دوم استخدام شغل مورد نظرم بشم 🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. 1403/09/29 | 21:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlightsounata عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 496 عاقبت به خیری همه آدما کنکور قبول بشم با کسی منو برای خودم دوست داشته باشه ازدواج کنم
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 خونه داربشم دعاکنید🥺 ان شاالله یلدای سال دیگه توی خونه ی خودت باشی عزیزم🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 معلم بشم ای خدا تنها روزنه امیدمه ان شاالله معلم لایقی میشی گلم🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 یلدای سال بعد دانشجو باشم رشته مورد علاقمدیگه پشت کنکوری نباشممممم ان شاالله رشته مورد علاقت رو قبول بشی🥺🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 ظهور مهدی موعود ان شالله 😍♥ ان شاالله الهم عجل لولیک فرج 💚 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
بختاپووس عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 107 کاش به اون چیزی که میخوام برسم:)یاعم فراموشش کنم...سال بعد واسه ایرانمون سال قشنگی باشه،کار مامان و بابامم درست شه😶🎀 _جهنمی ساختهبود به وسعت تمام تاریخ،برمنبرشنشستهبود و از بهشت' میگفت!.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 در کنار دل خوش و سلامتی خانوادم میلیاردر بشم🫠 ان شاالله عزیزم غرق پول و خوشبختی بشی😅🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 خدایا لطفااااا قلب تمام ادمای روی زمینو پر از ارامش کن و مشکلاتشونو حل کن لطفاااا... ان شاالله هرکس هر خواسته ایی داره بهش برسه و مشکلاتش حل بشه🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
مغرورباش عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 11190 ان شاالله معلم لایقی میشی گلم🤍 انشالله.زندگیم بستگی ب این داره خیلی دعام کنید😔😔😔
دختر_تنهااا عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 955 ان شاالله عزیزم غرق پول و خوشبختی بشی😅🤍 انشاالله😁 خدایا هزاران هزار بار شکر🥰
adamz_۸۰ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 ان شاالله رشته مورد علاقت رو قبول بشی🥺🤍 مرسی عزیزم ایشالا خودتم به عشقت برسی و ازمونو قبول بشییی گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزام ظهور اقامونشفای همه مریضها و دخترمبه آرامش رسیدن همه هموطنانم چه خوش قلب و چه دعای قشنگی ان شاالله عزیزم 🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.