melvine مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 عنوان بیایید یه آرزو کنید که انشاالله تا یلدای سال بعد برآورده بشه🍉❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 96 پست اول خودم اول اینکه به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم کنم و کارش درست بشه 🤍دوم استخدام شغل مورد نظرم بشم 🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. 1403/09/29 | 21:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 نمیدونم هرچی خدا بخواد 🙃فقط کاش خواسته ی قلب من خواسته ی خدا باشه ان شاالله که تقدیر و مصلحت خدا با خواسته قلبت یکی باشه عزیزم🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 برسم به عشقم بابام قبولش کنه😍❤️ ان شاالله عروس خونه عشقت بشی عزیزدلم 🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 برم سرکار خوببِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللّ ... ان شاالله موقعیت شغلی دلخواهت رو به دست بیاری عزیزم🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 لیسانس رو بگیرم و آزمون استخدامی بدم..دعا کنید کلا دوترم دیگه دارم از پسش بربیام ان شاالله که به خواسته ات برسی و موفق باشی دختررر 🤍 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2320 ان شاالله که به خواسته ات برسی و موفق باشی دختررر 🤍 ممنون گلم♥️ تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
اسفندماهی21 عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1295 ان شاالله عروس خونه عشقت بشی عزیزدلم 🤍 قربونت برم ایشالله توام برسی بهش سال دیگه تاپیک خونه مامانم باشم یا مادرشوهرم بزنی 😍❤️
____kity عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 482 میشه برای من دعا کنید تا اون موقع آرامش داشته باشم و کارام درست پیش بره و یه اهداف نادرستی که حس میکنم یه سری افراد تو ذهن شون برامون دارن هیچ وقت پیش نیاد