2777
2789
عنوان

بیایید یه آرزو کنید که انشاالله تا یلدای سال بعد برآورده بشه🍉❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 96 پست
اگر عشقم مال منه برسم اگرم نه فراموشش کنمدر کارمم موفق بشم خیلی و درآمدم هم خوب باشه یه مک بوک خوبم ...

ان شاالله به تک تکشون برسی و موفق باشی توی همه ی مراحل زندگیت🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

انشالله همگی حاجت روا شید

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و خواهرم به جمیع حاجاتمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرزو میکنم سال بعد این موقع خونه خودم باشم با اونی که همه ی زندگیمه و معلم شده باشم یا لااقل این شغل ...

ان شاالله که عروس خونه عشقت بشی عزیزدلم و توی کارت موفق باشی 🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ارزو ی سلامتی و عمر باهات برای پدرم و مادرم و خواهرم و خودم و شوهرم و پسرم می‌کنم و ارزو می‌کنم از خونه ای ک‌هستیم بریم یه جای بهتر و خونه ی خوب و لوکس در بالاشهر بخریم و در رفاه باشیم و اخلاق شوهرم همیشه خوب باشه آمین

دلم اروم باشه حسرت زندگی کسیو نخورم زندگی بدون دغدغه و فکر

ان شاالله عزیزم انقدر خدا بهت خوشبختی وخوشی و آرامش بده که زندگی کسی به چشمت نیاد و دغدغه فکری نداشته باشی🤍