2777
2789
عنوان

نامزد داداشم هرروز خونمونه

647 بازدید | 34 پست

عادیه بنظرتون؟ هرروز اینجاس من اصلا احساس راحتی نمیکنم تو خونمون , هفته ای دو سه روزم شبو میمونه

من باید تا یه ماه سه تا کتابو تموم کنم هرروز میاد خونمون و همش غیبت بقیه رو میکنه وقتی میاد اصلا نمیتونم بخونم

اویزونه دیگه نه غرور داره نه شخصیت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت باید به داداشت بگه اینقدر زنت نیار این بچه درس داره 

منم سال کنکورم زن داداش همش خونه بود میرفتن اتاق من فلک زده بیچارم کردن نکبتا

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب همش نشین باهاش به غیبت بگو من کار دارم برو اتاقت

بهش برمیخوره رفتم خونه مادرشوهر خواهره شوهرم نیومد بشينه پیشم 

اینم اسمش خواهرشوهره هرکار کنه بهشون برمیخوره 

مهمون حبیب خداست🙍🏻‍♂️

این دیگه اسمش مهمون نیست صدقه خور و جل به کوله تو خونه مردم 

پاش بیفته مادر شوهره رو بیرون میکنه جاش می‌شینه 

من کاری به تو ندارم ،دارم به خودش فکر میکنم ،چه جوری تو خونه یکی دیگه اینقدرررررر راحته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من