سفید_یخی مدیر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 عنوان نامزد داداشم هرروز خونمونه | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 34 پست عادیه بنظرتون؟ هرروز اینجاس من اصلا احساس راحتی نمیکنم تو خونمون , هفته ای دو سه روزم شبو میمونهمن باید تا یه ماه سه تا کتابو تموم کنم هرروز میاد خونمون و همش غیبت بقیه رو میکنه وقتی میاد اصلا نمیتونم بخونم 1403/09/29 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 مامانت باید به داداشت بگه اینقدر زنت نیار این بچه درس داره منم سال کنکورم زن داداش همش خونه بود میرف ... مامانم بهش میگه که انقد نیارش ولی وقتی داداشمم نمیارتش خودش پا میشه میاد
خواباالوو عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 8172 مامانم بهش میگه که انقد نیارش ولی وقتی داداشمم نمیارتش خودش پا میشه میاد 😂😂😂😂درو روش باز نکنید
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59389 مامانم بهش میگه که انقد نیارش ولی وقتی داداشمم نمیارتش خودش پا میشه میاد یه آدم چقدر باید داغون باشه بازمپاشه بیاد اه گیر افتادید تموم از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 22551 این دیگه اسمش مهمون نیست صدقه خور و جل به کوله تو خونه مردم پاش بیفته مادر شوهره رو بیرون میکنه جاش ... همه که بد نمیشنبعد من فکر کنم جزوی از خانواده محسوب میشن دیگه نامزد برادر استارتر ولی خب یه حدی و حدودی هم داره روابط اینم درسته @_mahyar ❌آقاهستم❌
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 منی که یکسال نانزد بودم فقط دوشب خونه نامزدم خوابیدم چون مجبور بودم رفتیم مهمانی ساعت سه برگشتیم دی ... خوشبحال خانواده همسرتون که همچین عروس خانمی نصیبشون شده , بخدا که ما عاصی شدیم از دستش
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10125 بهش برمیخوره رفتم خونه مادرشوهر خواهره شوهرم نیومد بشينه پیشم اینم اسمش خواهرشوهره هرکار کنه بهشون ب ... بربخوره خودش ارزششو اورده پایین که هرروز اونجاس
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59389 همه که بد نمیشنبعد من فکر کنم جزوی از خانواده محسوب میشن دیگه نامزد برادر استارتر ولی خب یه حدی و حد ... بلاخره ما نفهمیدیم شما اول میگی مهمونه بعد میگی عضوی از خانواده ست با خودت چند چندی دایی جان؟! از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10125 دیگه جزوی از خانواده حساب میشن نامزدشون باز دلیل نمیشه ارامش مادرشوعر و خواهرشوهرشو بگیره و هرروز مزاحم بشه
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 🤣خاهر شوهر بازی درار برو تو قیافه😒کعثافط دیده باهاش جوری ولت نموکنه یکی در باسنش به عنوان یه خواهرشوهر نمیتونم خوب نقشمو ایفا کنم🤣
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 477 یه آدم چقدر باید داغون باشه بازمپاشه بیاد اه گیر افتادید تموم 🥲🥲
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 22551 بلاخره ما نفهمیدیم شما اول میگی مهمونه بعد میگی عضوی از خانواده ست با خودت چند چندی دایی جان؟! خب از همه جهت نگاه کردم هم مهمون میشن هم خودشونو جزوی از خانواده میدونن😄 @_mahyar ❌آقاهستم❌
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59389 خب از همه جهت نگاه کردم هم مهمون میشن هم خودشونو جزوی از خانواده میدونن😄 نه دیگه کلا میخوای ساز مخالف بزنی و به استارتر حق ندی وگرنه خودتم میدونی زن داداشه مقصره از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 22551 نه دیگه کلا میخوای ساز مخالف بزنی و به استارتر حق ندی وگرنه خودتم میدونی زن داداشه مقصره دیگه هر چی شما بگین درسته🌹 @_mahyar ❌آقاهستم❌
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 22551 باز دلیل نمیشه ارامش مادرشوعر و خواهرشوهرشو بگیره و هرروز مزاحم بشه درسته🌹 @_mahyar ❌آقاهستم❌