2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده توروخدا کسی تجربه nbکم داره توسونوگرافی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 20 پست
خوب خداروشکر ، تیغه بینیش هموون ۳.۸۴ موند ؟ یا بزرگتر شده بود به مرور ؟

والا بینیش بزرگه .من نمیدونم چجوری ۳.۸۴ نسون داده بود .سونوگرافی همش چرته .من چقدر غصه خوردم .بارداری و برای خودم زهرمارکرده بودم

والا بینیش بزرگه .من نمیدونم چجوری ۳.۸۴ نسون داده بود .سونوگرافی همش چرته .من چقدر غصه خوردم .باردار ...

خداروشکر عاطفه جون ، والا من ۱۵ هفتمه ، هم هماتوم دارم هم اون قضیه نگرانم کرده ، دست تنهام کسی هم کمکم نیس متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عاطفه جون ، والا من ۱۵ هفتمه ، هم هماتوم دارم هم اون قضیه نگرانم کرده ، دست تنهام کسی هم کم ...

استرس خیلی بده .درکت میکنم خیلی سخته .ولی چاره ای نیست باید بهش فکرنکنی

استرس خیلی بده .درکت میکنم خیلی سخته .ولی چاره ای نیست باید بهش فکرنکنی

میدونی فقط چون گاهی پا میشم برای خودم چیزی بیارم بخورم عذاب وجدان‌مبگیرم ، میترسم پاشم ولی چاره ای ندارم چون کسی نیس پیشم دائم ، مامانم فقط گاهی میاد اونم ققط شبا

خب چرادایم نمیمونه .یاشمابرید خونشون بمونید

چون میگه بابات شام و ناهار میخواد خونه شما راحت نیس ، من به کسی از بارداریم نگفتم ، مامانم اینا ۲۴ ساعته خونشون رفت و آمد هست نمیخوام فعلا تا سونو آنومالی به کسی بگم