2777
2789
عنوان

مصرف قرص ال دی و قرص دمیترون

397 بازدید | 27 پست

خانوما شبتون بخیر 

من مدتیه ال دی به تحویز پزشک مصرف میکنم

و چون شدیداً حالم بد میشه و تهوع میگیرم یه قرص دمیترون ۴ هم میخورم 

اشکال نداره بنظرتون؟

کسی تجربه مشابه داره کمکم کنه؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

ال دی رو خب عوض کن حالت تهوع یعنی بهت نمیسازه خارجیشو بخور بهتره

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نه اصولا 

دمیترون برای حالت تهوعه و مصرفش مشکلی نداره 

تداخل هم فکر نمیکنم داشته باشن 

ولی ال دی رو بلند مدت استفاده نکن اصلا 

خیلی عوارض داره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهوع داری آب لیمو طبیعی با آب بخور یا قرص اندنسترن تا چند روز تا بدنت به قرص عادت کنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ال دی همه شون همینن چون هورمونی تهوع میاره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

قبلا هم دکتر داده بود برا پلی کیستیک این دفعه گفتم نمیتونم گفت نه این خیلی ضعیفه اذیت نمیشی حالا که اومدم خونه همونه نصفشو خوردم میترسم نخورم ادامه اش رو پریود بشم بدتر بریزه به هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن من از وقتی خارجی خوردم اوکی شدم حالت تهوع ندارم دیگه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ن من از وقتی خارجی خوردم اوکی شدم حالت تهوع ندارم دیگه

اسمش چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا برا دشمنم نخواد خیلی بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا هم دکتر داده بود برا پلی کیستیک این دفعه گفتم نمیتونم گفت نه این خیلی ضعیفه اذیت نمیشی حالا که ...

اره قطع کنی و دو روز بعد پری میشی 

حالابا دکترت مشورت کن شاید بگه خارجی بخوری

تهوع داری آب لیمو طبیعی با آب بخور یا قرص اندنسترن تا چند روز تا بدنت به قرص عادت کنه

واقعا شک داشتم باردار باشم انقد که تهوع داشتم و آبغوره و ترشی و لواشک دلم میخواست😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره قطع کنی و دو روز بعد پری میشی حالابا دکترت مشورت کن شاید بگه خارجی بخوری

این ماه تموم شه دوباره میرم پیشش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمش چیه

دروسبلا