2777
2789

سلام خانوما .من عروس یه خانواده ی تقریبا  شلوغ هستم.عروس دومی منم عروس پنجمی رو هم در واقع معرفش خودم بودم و فاصله سنیمون تقریبا۱۳  سال ایناس .

من ۳۳ سالم عروس کوچیکه همین۹اینا .

ماجرا از این قراره که برادر شوهر کوچیکه اصرارر رر که برام استین بالا بزنید و مادرشوهرمم پیگیررر که هرکیو معرفی کنی همون قبوله و منم دختر داییمو معرفی کردم .

همه چی خوب پیش میره اما فکر میکنم دختر داییم واقعا دیگه داره جاری بازی درمیاره .

بچه ها جایی که من باشم اصلااا از جاش بلند نمیشه کمک کنه 😑 من توقع ندارم پاشه کارای خونه ی مردمو انجام بده اما همون استکان چایی ک خورده روهم میبینی دست نمیزنه جا ب جا کنه .

خونه ی ما دو دفعه س میاد ۲.  ۳روز میمونه باشوهرش یعنی من نابود میشم باپرتون میشه تو ۳روز فقط ۱بار  استکانای چای و بشقابای شیرینی .اجیل رو شست تماممم 🤐 

خب بنده خدا درست مهمونی اومدی منم اوشینم ولی رحم کن حداقل تشکت رو خودت جمع کن . 

من تشک بیار باز صبح از زیر پاش جمع میکنم 😑 

دفعه اول که اومد گفتم خب هنوز بچه س اداب مهمونی رفتن رو بلد نیست . 

باز دو  سه روز پیش اومدن .۲شب موندن خونمون .حتی سفره رو جمع نمیکنه غذا میخوره میره کنار سفره تکیه میده .من ۲تا بچه دارم یکیشون ۱ساله س . زود سفره رو بعد از اتمام غذا جمع میکنم ظرفا رو میشورم . 

همه کارامو تند تند و سریع ولی این خانوم دیگه منو حساس کرده ب خودش . 

بعد مثلا همون بشقابی ک خودش غذا رو خورده اگه لطف کنه جمع کنه انقد ادا و اصول درمیارهههه که اخ اخ مثلا پام خواب رفته . دفعه بعد وای معدم سنگینه  .هر دفعه ی بهانه ای .

حالا اگه یک شب نشینی ساده بیاد یا ی شام ساده بیاد و یره خوبه ادم واقعا توقع نداره ولی اینکه ۳روز بمونی خونه طرف یه استکان جا ب جا نکنی ظلمه واقعا 

میخوام حسابشو برسم 😒 از  پیشنهادای خبیثانه ی دوستان هم استقبال میکنم😂😈 

چیکار کنم تا ی ذره ب خودش بیاد؟

هیچ کاری نکن 

شخصیت خودتو قربانی خشمت نکن 

از موضع خودت صحبت کن و از مقامت پایین نیا❤️

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میشینه پیشنهاد خودت بوده خواهرم اگه مناسب نبودچرا برا مردم واسطه شدی

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

هیچ کاری نکن شخصیت خودتو قربانی خشمت نکن از موضع خودت صحبت کن و از مقامت پایین نیا❤️

یعنی تا اخر همینجوری در خدمتش باشم 🤐😐 نابود شدم واقعا.

یکی دوبار مثلا بهش میگم فلانی این کار رو انججام بده میپیچونه.یا انقددد طول میده که خودم پشیمون میشم چرا بهش کار سپردم

کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میشینه پیشنهاد خودت بوده خواهرم اگه مناسب نبودچرا برا مردم واسطه شدی

دختر خیلی خوبیه . قبلا میرفتیم خونه داییم مثل کوزت کار میکرد .

تازه ی بار ب شوخی بهش گفتم فلانی قبلا خیلی فعال بودی کیکی شیرینی ای چیزی میپختی .چقدر دور و بر مامانت بودی 

برداشت بهم گفت الان دیگه شوهر کردم😑 

چه میدونستم ازدواج کن اینجوری میشه

چقدر بدم اومد ازش 😑🤮چقد تو خوبی خانمی 😍تو روخدا نمیدونم چطور ولی قشنگ...بهش 😂😬

منم فرشته نیستم ولی واقعا شورشو دراورده . حتی شوهرم بهم ایندفعه میگه دختر داییت میبینه ب.ه اینقد اذیتت میکنه هیچچچ کمکی بهت نکرد .

خدا خیر بده شوهرمو ظرفا رو باهام میشست یا جارو میزد خونه رو بااینکه از سرکار هم میومد و خسته بود .

منم میخام برم خونه ش اصلا از جام تکون نخورم پسرمم اصلا بغل نکنم همینطوری تو خونه ش بدو بدو کنه ببینم چه حالی میشه😂

دختر خیلی خوبیه . قبلا میرفتیم خونه داییم مثل کوزت کار میکرد .تازه ی بار ب شوخی بهش گفتم فلانی قبلا ...

بهش رو نده خونت کم بیاد دور از جونت نوکرش نیستی که جاهم براش پهنو جمع کنی 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

یعنی تا اخر همینجوری در خدمتش باشم 🤐😐 نابود شدم واقعا.یکی دوبار مثلا بهش میگم فلانی این کار رو انج ...

نه نه اصلا منظورم این نیست در خدمتش باشی

منظورم اینه محترمانه کنار بکشی

مکه تلافی کنی و...

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

بهش رو نده خونت کم بیاد دور از جونت نوکرش نیستی که جاهم براش پهنو جمع کنی

ظهر رفته بود داخل اتاق استراحت کنه بعد همینجوری اومد تو سالن . 

یکی دوساعت یعد کار داشتم رفتم تو اتاق میبینم بالشت و پتو وسط خونه گذاشته . حتی تا نکرده بود بذاره یک گوشه

منم فرشته نیستم ولی واقعا شورشو دراورده . حتی شوهرم بهم ایندفعه میگه دختر داییت میبینه ب.ه اینقد اذی ...

خوشم اومد خبیثی و خودت راهکار داری 😂

تو روخدا حرصش رو دربیار 

منو تگ کن بگو 

والا نصف شبی حرص دختره ی عقده ای رو خوردم 

در ضمن چرا دو روز میمونه ؟

رو نده بهش 

آدم هر چی میخوره از خودیه 

رک بگو یه شوهر کردی 

ملکه نشدی که 

نشستی رو مبل سلطنت کنی😬😑😂😎

ظهر رفته بود داخل اتاق استراحت کنه بعد همینجوری اومد تو سالن . یکی دوساعت یعد کار داشتم رفتم تو اتاق ...

بهش بگو شوهرم بدش میادجا تو خونه پهن باشه حداقل بیدار شدنی تاشون کن 

خوشم اومد خبیثی و خودت راهکار داری 😂تو روخدا حرصش رو دربیار منو تگ کن بگو والا نصف شبی حرص دختره ی ...

والا باید بگم بهش 😂 

اتفاقا ب شوهرم گفتم اینبار بریم خونه داداشت اصلا از جام تکون نمیخورم ببینم چطور پذیرایی میکنه 😏 گفت اره حق داری واقعا .

بهش بگو شوهرم بدش میادجا تو خونه پهن باشه حداقل بیدار شدنی تاشون کن

شاید باورت نشه روز دوم شوهرم دید ایشون و برادرش بیدار شدن رفتن دست وصورتشونو شستن و اومدن سر سفره صبحانه بدون اینکه حتی بالشتشونو بذارن یه گوشه خود شوهرم رفت رختخوابا رو جمع کرد 🤐😵. برا همین حرص میخورم ادم اینقدر بی ملاحظه .

والا من ۱۷سالم بود ازدواج کردم اینقد سم بازی در نمیاوردم . ایشون واقعا نمیدونم تو ذهنش چی میگذره